Tanssii Tähtien Kanssa -finalisti Christoffer Strandbergiltä koskettava some-päivitys: "Viime viikko oli kauden rankin"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaaliin edenneen Christoffer Strandbergin oli vaikea pukea tunteitaan sanoiksi.

Ohjelman 12. kaudella tuomarit, yleisön ja kotikatsojat hurmannut tähtipari Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius saivat tuomareilta täydet 30 pistettä paso doble -tanssistaan sunnuntaina 24.11. nähdyssä suorassa lähetyksessä. Strandberg ylisti tanssipariaan Instagramissa.

– Jokainen askel, kuvio, rytmi, jonka saan jakaa Jutan kanssa on taikaa. Tanssiessa millään muulla ei ole mitään merkitystä.

Helenius oli kertonut Strandbergille ennen paso doblea, kuinka ihanaa jokainen yhteinen tanssi on. Strandberg oli saanut Heleniuksen kannustavista sanoista voimaa tanssiin, vaikka edellinen viikko olikin ollut kauden rankin.

– Viime viikko oli kauden rankin. Väsymystä ei pääse karkuun ja opittavaa oli niin paljon. Ja semifinaalin tuomat paineet tuntuivat.

– Meidän kympeistä huolimatta olimme toiseksi viimeinen pari tuomareiden pisteillä. Kun yleisöäänet laskettiin yhteen ja me pääsimmekin suoraan finaaliin, meinasin kaatua, Strandberg kirjoitti Instagramissa.

– Tippa linssissä sitä ajattelen. Ajattelen kaikkia teitä, jotka meitä äänesti. Ette ymmärrä, mitä se meille merkitsee. Sydämelliset kiitokset! Nyt kohti finaalia, Strandberg lopetti tunteikkaan päivityksensä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat