Tangopari erosi yllättäen 19 vuoden jälkeen – Heidi Pakarinen liikuttui haastattelussa

Tangokuningatar Heidi Pakarisen ja tangokuningas Mika Pohjosen pitkä liitto on tullut tiensä päähän.

Rakastetun tangopariskunnan pitkä parisuhde on päättynyt. Vuoden 1992 tangokuningas Mika Pohjonen ja vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen ovat eronneet.

Pari ehti olla yhdessä noin 19 vuoden ajan ja kihloissa vuodesta 2005. Heillä on kaksi tytärtä, Helmi-Emmeliina ja Hertta-Angeliina. Molemmat tytöt ovat jo kouluiässä.

MTV.fi tavoitti Heidi Pakarisen, joka vahvisti eron olevan totta. 

– Viimeiset kahdeksan viikkoa on ollut melkoista myllerrystä ja hämmennystä. Olemme eronneet ja etsin parhaillaan uutta kotia, Pakarinen toteaa hiljaa.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen 7 päivää -lehden mukaan syynä eroon on ollut kolmiodraama.

– Ero oli hyvin pitkälti minun päätökseni. Suhde ei ole voinut parhaimmalla tavalla pitkään aikaan. Tässä on ollut kaikenlaisia yllättäviä tapahtumia, Pakarinen muotoilee.

Ahkerasti keikkailevilla muusikoilla on pitänyt kiirettä läpi kevään ja kesän. Pakarisen mukaan myös yhteistä aikaa on löytynyt

– Onhan meillä ollut mahdollisuus yhteiselle ajalle. Kuitenkin, kun olemme olleet kotona yhtä aikaa, on se ollut kuin olisi ollut kaksi eri maailmaa kotona. Tyttöjen oma maailma ja Mikan oma.

Vaikka Pakarinen itse on eropäätöksen takana, ei se vähennä tilanteen vaikeutta. Tangolaulaja ei peittele tunteitaan puhuessaan erosta.

– Ottaahan tämä voimille. Olen aika tunteellinen ja herkkä ihminen, joten totta kai tällaiset asiat vaikuttavat paljon, Pakarinen toteaa itkuisena.

Parhaillaan Pakarinen etsii Lahdesta kotia, jonne hän voi sitten asettua tyttöjen kanssa. Tässä vaiheessa pari ei kuitenkaan ole vielä päättänyt, miten lasten hoito tulevaisuudessa järjestetään.

– Emme ole sopineet lasten asioista, sillä en ole juuri ollut Mikan kanssa yhteydessä. Toivottavasti meidän keskinäiset välit vielä paranevat.

Tytärten ja ystävien lisäksi Pakarisen elämään tuo voimaa musiikki ja keikkailu. Hän odottaakin innolla ensi viikolla starttaavia Seinäjoen Tangomarkkinoita.

– Minulla on valoisa ajattelutapa, uskon, että kaikki järjestyy kuitenkin. Minun elämässä lapset tulevat aina ensimmäisenä.

– Keikat ovat valtava voiman lähde, musiikin virrasta saan hyvää energiaa. Tangomarkkinoilla on ihana tavata tuttuja ja keikkailla, Pakarinen kuvailee katse jo tulevaisuudessa.

MTV.fi ei tavoittanut Pohjosta kommentoimaan eroa.

Erosta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja