Tangokuningas Marco Lundberg kiidätettiin sairaalaan – yskästä järkyttävät seuraukset

Marko Lundberg kertoo kylkivammastaan 0:51

Vuoden 2016 tangokuningas Marko Lundberg kertoo MTV Uutisille kärsivänsä ikävästä vaivasta, joka aiheutui yskäisystä.

Tangokuningas Marco Lundberg kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että hänet kiidätettiin muutama viikko sitten sairaalaan kivuliaan kylkirepeämän seurauksena. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Lundbergia alkoi vaivaamaan pitkittynyt yskä.

– Minulla oli kolme viikkoa yskä ja sitten tuli keuhkoputkentulehdus. Sellaisessa väärässä asennossa yskäisin oikein kovaa, kylki venyneenä sohvalla ja senhän tietää, että mitä siinä käy: Sieltä kyljestä kuului kova posaus ja luu siinä vähän rikkoutui. Siinä oli jo ennestään pieni murtuma ja se kylkiväli repesi siinä.

– Siitä sitten lähdettiin sairaalaa kohti ja illalla oli vielä keikka, joka oli pakko vetää, kun en saanut ketään tuuraamaan siihen.

Samalle illalle sovitun tanssikeikan hän joutui sairaalareissun päätteeksi hoitamaan itse.

– Kipulääkkeitä ja kipupiikki, sillä selvittiin keikasta, tangokuningas listaa.

Kesän keikkalavat kutsuvat

Lundberg myöntää, että kivut ovat ottaneet lujille, mutta se ei estä miestä nousemasta kesälavoille. Sitä vastoin hän olisi toivonut tulevasta kesästä vielä kiireisempää, kuin miltä työtilanne nyt näyttää. 

– Keikkaa voisi olla ehkä enemmän. Siellä on aika mukavasti keikkaa ja syksyä kohden aina paranee. Odotan ihan innolla niitä kesälavoja, hän toteaa.

Toistaiseksi laulaminen on hänelle kuitenkin vielä hankalaa.

– Vielä on vähän vaikeaa laulaa, mutta pikkuhiljaa tässä mennään eteenpäin, hän toteaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat