Tänään tv:ssä: Markku Alén testaa Kalle Rovanperän ralliohjusta – "Kalle, sulla on hieno auto"

Teknavin 17. tv-kauden neljännessä jaksossa koeajetaan uusi Ford Focus Active Wagon, testataan Volkswagen Tiguan Allspace ja selvitetään, minkälaista kyytiä saa Kalle Rovanperän Skoda Fabia R5 Markku Alénin käsittelyssä.

Teknavin vauhtikaksikko jatkaa illan jaksossa tapahtumarikasta Tšekinseikkailuaan. Viime jaksossa Markku Alén ja Marko Terva-aho tutustuivat Kalle Rovanperän johdolla Skoda Motorsportin ralliautotehtaaseen, ja nyt on perusteellisen testipäivän vuoro. Jaksossa selviää, kumpi kestää pidempään toisen kyydissä, rallilegenda vai uuden sukupolven rallitähti.

– Mä en varmaan pysty kauaa olemaan kyydissä, Alén ennakoi istuessaan Skoda Fabia R5:n pelkääjän paikalle.

Tämän jälkeen osat vaihtuvat, ja Alén pääsee näyttämään omat ajolinjansa 18-vuotiaalle Rovanperälle.

– Heti huomasi, että siinä on vetoukkko ratin takana. Ajo onnistui heti ja linjat löytyivät, Rovanperä kehuu rallilegendan otteita.

Jos kaipaat hieman normaalia enemmän maavaraa, mutta et halua ajaa katumaasturilla, vastaus löytyy korotetuista automalleista. Mikko Aution koeajossa on maastomausteilla varustettu Ford Focus Active Wagon.

Volkswagen Tiguan on mitellyt menestyksekkäästi keskikokoisten katumaasturien markkinoilla jo 12 vuoden ajan. Nykyään mallistosta löytyy edustaja myös pykälää isompien kisaan. Risto Virtasen testissä on Volkswagen Tiguan Allspace.

Teknavin 17. tuotantokauden neljäs jakso esitetään maanantaina 15.4. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ti 16.4. klo 13.00, pe 19.4. klo 01.55 ja su 21.4. klo 13.00 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat