Tänään tv:ssä: Kaappariovet, drinkkibaari ja tuplaturbo V12 – esittelyssä luksuskatumaasturien uusi valtias

Teknavin 17. tv-kauden viidennessä jaksossa testataan uusi Skoda Kodiaq RS, koeajetaan Opel Insignia Sports Tourer, käydään ajelulla rallikuski Esapekka Lapin kanssa sekä tutustutaan uusimpiin luksus- ja superkatumaastureihin.

Katumaastureiden suosio on ollut viime vuosina vahvassa kasvussa. Se on saanut myös superautonvalmistajat reagoimaan tilanteeseen, ja yhä useampi on lähtenyt mukaan katumaasturikisaan. Jaksossa esitellään markkinoiden uusimmat super- ja luksus katumaasturit.

Jos ei lompakko kestä superkatumaasturia, niin tarjolla on nykyään urheilullista fiilistä myös kohtuullisempaan hintaan. Risto Virtasen testissä on Skodan ensimmäinen katumaasturisportti, 240-hevosvoimainen Skoda Kodiaq RS.

Katumaasturibuumin keskellä kannattaa muistaa, että myös perinteisillä automalleilla on omat vahvuutensa. Mikko Aution koeajossa on Opel Insignia Sports Tourer.

Citroenin tehdastalliin täksi kaudeksi siirtynyt Esapekka Lappi on yksi rallin MM-sarjan suomalaiskuskeista. Me selvitimme, minkälainen on rallimiehen autominä vapaa-ajalla.

Teknavin 17. tuotantokauden viides jakso esitetään maanantaina 22.4. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ti 23.4. klo 14.00, su 28.4. klo 14.30 ja ma 29.4. klo 10.30 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja