Tänään alkaa Posse! Katso videolta, miten tähdet valmistautuvat illan suoraan lähetykseen

4:13
Katso videolta, kuinka illan suora lähetys valmistuu!

Possen jengi valmistautuu jo kovaa vauhtia kauden ensimmäisen suoraan lähetykseen, joka nähdään perjantaina 3.9.

Suomen viihdyttävin seitsikko Aku Hirviniemi, Kalle Lamberg,Jarppi Leppälä,Jaakko Saariluoma, HP Parviainen,Viivi Pumpnen  ja Veronica Verho eli Posse palaa viihdyttämään MTV3-kanavan perjantai-iltoihin uusin kujein vanhoja suosikkeja unohtamatta.

Possen uusi kausi pyörähtää käyntiin tänään kello 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Possessa ovat mukana tuttuun tapaan viikon kiinnostavimmat tähtivieraat, pelit ja piilokamerat. Näiden lisäksi tarjolla on myös sopivasti vinksahtaneita uusia osioita.

MTV Uutiset Live kävi pyörähtämässä Possen studiolla. Katso videolta, miten tähdet valmistautuvat illan suoraan lähetykseen.

– Yritän keksiä jotain Kallen ja Jaskan päänmenoksi. En ole vielä päättänyt, kummanko pään, Hirviniemi ennakoi salaperäisesti järeältä vaikuttava työkalu kädessään.

Myös Veronica Verho ennätti Espanjasta Love Island Suomi -ohjelman kuvauksista hyvissä ajoin valmistautumaan suoraan lähetykseen. 

– Ihanaa olla taas täällä! Tuntuu, että viikonloput eivät ole olleet mitään, kun ei ole ollut Possea. Aion valmistautua rauhassa ja laittaa jonkun ihanan mekon päälle, Verho tunnelmoi.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 3.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja