Mainos

Tampereen kommuuni

Leikkuulauta:

Leikkuulaudan puhdistaminen aloitetaan harjaamalla irtoroskat pois tiskiharjalla. Sen jälkeen pyyhitään kostealla mikroliinalla. Lopuksi lauta desinfioidaan pyyhkimällä se kauttaaltaan pyyhkeellä, joka on kasteltu etikalla.

- Sini-Blue tiskiharja
- Sini mikrokuituliina
- Etikkaa
- Sini siivousämpäri

Seinät:

Sormenjäljet saa pois ovista ja maalatuista seinistä hankaamalla niitä raa’alla halkaistulla perunalla. Perunalla käsitelty kohta pitää lopuksi pyyhkiä kostealla liinalla, jotta perunan tärkkelys saadaan pois seinästä.

- Halkaistu peruna
- Sini mikrokuituliina

Pölypunkit:

Pölypunkit kuolevat, kun tuuletat vuodevaatteitasi 20 asteen pakkasessa muutaman tunnin ajan. Pölypunkkeja voi myös grillata vähintään 60 asteen lämpöisessä saunassa tai pestä ne 60 asteessa. Muista tuulettaa vuodevaatteet saunakäsittelyn jälkeen.

Ikkunan pesu pakkasella:

Ikkunat voi pestä talvellakin lisäämällä pesuveteen pesuaineen lisäksi Lasolia. Lasolin määrä riippuu, kuinka kovassa pakkasessa ikkunoita pestään.

- Sini siivousämpäri
- Lasol
- Puhdas Tolu
- Lasin ja ikkunan puhdistusainetta
- Sini mikrokuituikkunanpesin
- Sini ikkunankuivain
- Sini mikrokuituliina

Super Matti:

Homeinen lattia:

Lattia käydään läpi porraskoneella, josta tulee 40 kg paine lattiapinnalle. Pesuaineena käytetään vahvempaa emäksistä rasvalikaa poistavaa ainetta. Näillä saadaan punahome (ihmisen ihorasvaa) ja kaikki muu lika pois. Jos siivoaa säännöllisesti, pärjää neutraaleilla siivous aineilla.

(Sillä siisti 3.11.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.