Tämä on avain hyvään seksiin: Pure häntä

Näykkiminen tai hellä pureminen saa kilteimmänkin naisen kiihkeäksi. Askmen.com opettaa, kuinka naista näykitään oikein.

Hampaat tuottavat intensiivisen seksikokemuksen, mikäli vain taidat oikean tekniikan. Askmen.com neuvoo, kuinka nautinnon äärelle pääsee helpoiten. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että jokaisen naisen kipukynnys on erilainen. Kuuntele siis naistasi, niin opit mikä on erityisesti hänelle mieleen.

Tee näin:

1. Keskity erogeenisiin alueisiin

Mikäli sensuelli pureminen on sinulle uusi aluevaltaus, aloita se niskasta. Useimmat naiset ovat niskasta erityisen herkkiä ja rakastavat että heitä suudellaan sieltä. Voit jatkaa niskasta hyväilemään naisen sisäreittä ja sieltä klitorista. Kiinnitä huomiota myös vyötärönseutuun, alaselkään, rintojen alapuolelle ja takapuoleen. Naisesi villiintyy hyväilyistäsi.

2. Muista esileikki

Älä upota hampaitasi naisen niskaan, mikäli hän ei ole valmis siihen. Pahimmillaan voit vaikka satuttaa häntä. Aloita siis esileikillä, jonka jo osaat: suutele hanta, hyväile hanta, puhu hänelle tuhmia. Kun naisesi haluaa sinua, hivuta hampaasi hellästi hänen olkapäittensä, reitensä ja lanteidensa iholle - siis mihin tahansa, missä mahdollisuutesi satuttaa häntä ovat pienimmät. Haluat varmasti löytää naisesi kipukynnyksen ilman että ylität sitä. Tarkkaile kumppanisi ilmeitä, niin tiedät missä raja menee.

3. Ole nopea

Sensuellin ja satuttavan puremisen erottaa aika. Mitä pidempään puret häntä, sitä enemmän hän rekisteröi kipua. Ihanteellinen näykkäisy ei kestä kuin muutaman sekunnin - ellei hän itse halua jotakin intensiivisempää. Älä myöskään kuluta liikaa aikaa yhdessä kohdassa, sillä se voi olla paitsi puuduttavaa myös kivuliasta. Et kai halua hänen tuntevan, että hän on sängyssä Draculan kanssa.

Älä tee näin:

1. Älä näyki mitä tahansa

Älä näyki naisen vartalosta mitä tahansa, eli asioita joita näet heti ensimmäisenä. Väärien ruumiinosien näykkiminen saattaa kauhistuttaa häntä ja viedä halut mennessään.

2. Älä päästä hölmöjä ääniä

Vältä myös hölmönhauskoja kommentteja, kuten "namia", tai muita sanoja, jotka kuuluvat enemminkin lastentarhaan kuin sänkyyn.

3. Älä jyrsi

Mitä pidempään jyrsit tiettyä aluetta, sitä vähemmän nainen tuntee nautintoa. Pidä siis näykkiminen lyhyenä ja raikkaana, niin nautinto pysyy varmana.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde:askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja