Tämä kysymys suututti Red Bull -pomon – ”En aio vastata tuohon”

F1-median eteen Red Bullin kaksoisvoiton jälkeen istahtanut tallipäällikkö Christian Horner sai vastailla aivan muihin kuin Bahrainin kisaan liittyviin kysymyksiin.

Horner oli lauantai-iltana ensimmäistä kertaa lehdistön tavattavissa sen jälkeen, kun hänen viestinvaihdokseen väitettyä materiaalia päätyi torstaina satojen toimittajien sähköposteihin.

Asiaa edelsi Red Bullin päätös antaa Hornerin jatkaa tehtävässään siitä huolimatta, että tallin naistyöntekijä oli syyttänyt tätä epäasiallisesta käytöksestä. Nimettömästä lähteestä tulleessa Google Drive -kansiossa oli kymmeniä sivuja WhatsApp-keskusteluita, joissa osassa oli seksuaalinen sävy.

Horner ei ole suostunut kommentoimaan tiedostojen aitoutta. Siihen hän ei lähtenyt nytkään.

– En aio vastata tuohon. En kommentoi nimettömiä spekulatiivisia viestejä tuntemattomasta lähteestä. Ne ovat siis tuntemattomasta lähteestä, jota en aio kommentoida. Seuraava kysymys, Horner totesi napakasti The Race -sivuston mukaan.

BBC:n toimittaja Andrew Benson kysyi lehdistötilaisuudessa toistuvasti Hornerilta, ovatko julkaistut viestit aitoja. Lopulta Red Bull katkaisi Bensonin puheenvuoron.

Horner kertoo olevansa täysin varma siitä, että Red Bull antaa hänen jatkaa tallipäällikkönä kauden loppuun asti.

– Ehdottomasti. Kävimme pitkän, sisäisen prosessin, jonka vei läpi itsenäinen asianajaja. Tehty valitus kumottiin. Se siitä. Mennään eteenpäin.

– Olen koko ajan ollut vakuuttunut, että olisin täällä paikalla. Keskittymiseni on tulevassa kaudessa ja kisoissa, Horner vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat