Tämä kilpailija joutui poistumaan viidakosta – vanhanajan kirjoituskoneen käyttö osoittautui ylivoimaiseksi: "Älyttömän vaikeaa"

2:18

Yksi julkkiksista joutuu jättämään viidakon.

Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois -ohjelman kymmenennessä jaksossa pudotuskilpailuun toisiaan vastaan joutuvat taistelemaan tällä kertaa Jaakko Parkkali ja Kerttu Rissanen.

Parivaljakko joutuu nyrkkeilykehään, jossa heillä on tehtävänään kirjoittaa kirje vanhanajan kirjoituskoneella nyrkkeilyhanskat käsissään.

– Luulin, että se on samanlainen kuin Macbook. Näppäät siihen ja se ottaa sen kosketuksen. Tajusin vasta, että sen nappulan pitää mennä ihan pohjaan, Parkkali tuumii koneen käyttöä.

– Tämä on ihan älyttömän vaikeaa, Parkkali ja Rissanen toteavat yhdessä.

Nuori tubettaja ei ole koskaan aiemmin edes käyttänyt kyseistä vehjettä.

– En todellakaan. Olen nähnyt vain elokuvissa, Parkkali ihmettelee.

Kolmatta kertaa pudotustehtävää suorittava Rissanen häviää lopulta kilpailun, sillä hän oli saanut vähemmän sanoja oikein, kun vastustajansa. Rissanen joutuu jättämään viidakon.

– On ollut tosi uskomaton ja unohtamaton reissu takana. Olen oppinut itsestäni paljon. On tosi kiitollinen olo kaikesta, Rissanen kertoo.

Voiton myötä Parkkalista tulee jälleen leirin päällikkö.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja