Tämä ei tallentunut kameroihin: Slovakian päävalmentaja huomioi Marko Anttilan eleellään hetki pelin jälkeen – ja teki huiman tunnustuksen perään

Slovakian jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Craig Ramsay teki Suomen suurelle sankarille Marko Anttilalle kunniaa Tampereella torstai-iltana pelatun MM-puolivälierän jälkeen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Anttila nosti Suomen 0–2-tappioasemasta kahdella maalillaan 2–2-tasalukemiin ja syötti lisäksi Saku Mäenalasen viimeisellä sekunnilla tyhjään rysään iskemän 4–2-päätösmaalin.

Kameroihin ei tallentunut hetki pelin jälkeen, kun Slovakian päävalmentaja Ramsay ohitti Anttilan haastattelualueella ja taputti tätä pari kertaa jämäkästi kunnioituksesta selkään.

Kanadalainen, pitkää NHL-uraakin aiemmin tehnyt Ramsay ylisti Anttilaa myös median edessä ja teki huiman tunnustuksen.

– Hän on hämmästyttävä pelaaja. Olen katsonut häntä monien vuosien ajan, Slovakiaa kaudesta 2017–18 lähtien luotsannut Ramsay sanoi.

– Hän pelaa niin viisaasti. Hän pelaa erinomaista joukkuepeliä. Hän vaikuttaa kaverilta, joka välittää koko joukkueestaan. Hän rakastaa tehdä isoja maaleja isoina hetkinä. Hän on todellinen jääkiekkoilija.

– Hän ei ole säkenöivä. Hän ei ole jätkä, josta sanotaan, että "katso häntä". Illan päätteeksi sitä kuitenkin toivoo, että hän olisi joukkueessasi.

Anttila mätti isoja maaleja, kun Suomi voitti MM-kultaa 2019. Lisäksi Suomen 2–1-voittomaali Pekingin olympiafinaalissa Venäjän olympiakomitean joukkuetta vastaan helmikuussa syntyi, kun Anttila laukoi kohti maalia ja Hannes Björninen ohjasi kiekon sisään.

Lue myös:

    Uusimmat