Tämä deittisivu parittaa toistensa näköiset sinkut

Vanhat pariskunnat alkavat joskus muistuttaa toisiaan. Mutta entä, jos yhteneväinen ulkonäkö olisikin parinvalintakriteeri?

Uudella Findyourfacemate.com -deittisivulla on omalaatuinen strategia parinetsintään. Sivusto parittaa ihmisiä, jotka näyttävät samalta!

Nettisivun perustaja Christina Bloom kehitti idean oman kokemuksensa perusteella, kertoo nymag.com. Bloomille kerrottiin, että hän ja hänen ex-miehensä näyttivät samalta ulkoisesti, hieman kuin sisar ja veli.

– Aiheesta tuli minulle pakkomielle. Kun aloin puhua siitä, ihmiset väittivät, etten tiedä, mistä puhun. Minua sanottiin hulluksi. Mutta asia oli minulle päivänselvä, Bloom kuvailee.

Deittisivu käyttää kasvojentunnistusteknologiaa, joka merkitsee ihmiskasvoihin yhdeksän pistettä. Täydellistä kasvoparia etsitään muun muassa silmien, korvien, nenän ja leuan perusteella.

Nettisivu ei kuitenkaan välttämättä tarjoa käyttäjälle kumppania, joka on hänen identtinen kaksosensa.

– Kyse ei ole täydellisestä symmetriasta, vaan muodosta ja rakenteesta, Bloom sanoo.

Sivusto ottaa kasvonpiirteiden lisäksi huomioon henkilökohtaiset mieltymykset, koska ulkonäkö ei takaa yhteensopivuutta. Kun oma kasvokaksonen on löytynyt, kaikki on kiinni kemiasta. Bloom muistuttaa, etteivät yhteneväiset piirteet takaa harmonista suhdetta.

MTV3/Helmi

Lähde: Nymag.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja