Mainos

Talvikauden toimivat treffi-ideat

Talven kylmyys ei ole este kuumille treffeille. Lue Marieclaire.comin vinkit romanttisiin tutkimusretkiin talvipakkasilla.

Menkää lumilautailemaan

Käyttäkää vuodenaikaa eduksenne! Pieni seikkailu antaa romanssille potkua, joten kutsu hänet lumilautailemaan kanssasi. Olet sitten ammattilainen tai aloittelija, tämä tuo esiin uhkarohkean puolesi, leikkimielisyytesi ja urheilullisuutesi. Ja valmiutesi kokeilla pelottomasti jotain uutta – sporttisen seksikäs yhtälö siis.

Valitkaa sokkona elokuva

Valitkaa leffateatteri ja menkää katsomaan elokuva, joka alkaa seuraavaksi. Oli se mikä tahansa. Jos se on mestariteos, hyvä niin. Jos ei, sekään ei haittaa: tutkimusten mukaan niiden ihmisten välille syntyy nopeammin tunteita, joilla on samat inhon kohteet.

Paahtakaa vaahtokarkkeja

Hyvä muistisääntö etenkin ensimmäisille treffeille on, että se mikä oli hauskaa peruskoulussa, on kaksin verroin hauskempaa nyt. Hyötykää viileästä säästä ja sytyttäkää takka, repäiskää vaahtokarkkipussi auki ja nauttikaa!

Katsastakaa bändi, joka ei ole kummallekaan tuttu

Tämä on hyvä tapa selvittää seuralaisesi musiikkimaku. Menkää sellaisen bändin keikalle, josta kumpikaan ei tiedä ennestään mitään. Treffisi ovat ainakin lähtökohdaltaan kiinnostavammat, vaikka bändi olisikin surkea.

Järjestäkää omat elokuvajuhlat

Molemmat valitsevat yhden ennestään tuntemattoman leffan, varaavat tarpeeksi herkkuja, sammuttavat valot ja hyppäävät mukavalle sohvalle.

Lautapeli-ilta baarissa

Häikäise deittisi uskomattomalla tietomäärälläsi kaikenmaailman satunnaisista ja todennäköisesti hyödyttömistä asioista.

Suunnatkaa kirjastoon

Näyttäkää toisillenne lapsuutenne lempikirjat. Lukekaa tekstistä kaikkien aikojen suosikkipätkänne tai tsekatkaa, löytyykö Kama Sutrasta jotain kiinnostavaa. Kuiskaaminen voi joka tapauksessa olla äärimmäisen seksikästä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.