Tältä hän näyttää nyt! Kyykkyviulistista perheenäidiksi – näin Linda Lampenius on muuttunut vuosien saatossa

Linda Lampenius puhuu avoimesti syömishäiriöistään 8:00

Viulisti Linda Lampenius nähtiin eilen MTV3-kanavalla Peter Nymanin ohjelmassa ja tänään aamulla Huomenta Suomessa. Lampenius nousi julkisuuteen 1990-luvun loppupuolella.

  • Yllä olevalla videolla Linda Lampenius paljastaa karun totuuden kuuluisan kyykkykuvan takaa.

Suomalaisviulisti Linda Lampenius täytti helmikuun lopulla 48 vuotta. Lampenius on asunut ulkomailla vuodesta 1997 lähtien. Hän on asunut Los Angelesissa, Lontoossa ja viime vuodet perheensä kanssa Tukholmassa.

Lampeniuksen ura muusikkona on huomioitu ulkomailla paremmin kuin Suomessa. Hän nousi otsikoihin esiinnyttyään alastonkuvissa Playboy-lehdessä vuonna 1998.

Lampenius puhui Peter Nymanin vieraana muun muassa koti-ikävästään.

– On ihanaa olla Suomessa! Käyn täällä nykyään muutaman kerran vuodessa. Tulee haikea olo ja melkein kyynel silmään, kun käyn Suomessa. Olen asunut melkein puolet elämästäni poissa Suomesta, Lampenius kertoi MTV.fille.

– Lapset kasvavat kovaa vauhtia! Kun käyn Suomessa, minulta kysellään, että puhuvatko lapseni suomea. Eivät he puhu. Se on sääli, mutta minun oma äidinkieleni ei ole suomi vaan ruotsi, niin suomen opetteleminen ei ole tuntunut luonnolliselta. Jos asuisimme Suomessa, lapset olisivat varmasti suomenkielisessä koulussa.

Katso alla kuvia Linda Lampeniuksesta vuodesta 1997 nykypäivään asti.

Katso artikkelin yläosassa Linda Lampeniuksen haastattelu Huomenta Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat