Mainos

Tällaisia asuntoja myydään idyllisessä Pispalassa

Huikeat järvimaisemat, idyllinen omakotitaloalue ja rauhallinen naapurusto: tätä kaikkea on Tampereen Pispala parhaimmillaan.

Katso kaikki Pispalan myytävät asunnotJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Pispalan rauhallinen asuinalue sijaitsee 2,5 kilometriä Tampereen keskustasta länteen. Se on kasvattanut suosiotaan tasaiseen tahtiin, eikä ihme: Pispalassa yhdistyy moni asia, jota suomalainen kotiseudultaan kaipaa.

Alueelle on ominaista jyrkkään rinteeseen sovitettu rakentamistapa. Erikoisten maisemallisten ominaisuuksien vuoksi tonttien hinnat ovat kohonneet ja alueelle on viime vuosina ilmestynyt runsaasti uusia, suuria omakotitaloja.

Myös vanhempia idyllisiä rakennuksia on kunnostettu vaalien ja nykyään Pispalan ainutlaatuiselle miljöölle ja rakennuskannalle onkin vaikea löytää vertaista.

Lähes kaikissa asunoissa näkyvyys järvelle

Idyllisellä asuinalueella on myynnissä useita kauniita omakotitaloja ja herttaisia kerrostaloasuntoja. Myytävien asuntojen koot vaihtelevat kahdestakymmenestä yli kahteensataan neliömetriin.

Asuntojen hintahaarukka on 88 000 - 790 000 euroa. Lisäksi alueella on muutama asunto, joista voi käydä tarjouskauppaa.

Kaupantekoa vauhdittaa varmasti se, että useissa myytävissä asunnoissa on huikeat näkymät suoraan Pyhä- tai Näsijärvelle.

Katso kaikki Pispalan myytävät asunnotJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.