Tällaisia asuntoja etsitään ja stailataan – lue lisää

Kotia kohti -sarjassa etsitään ja stailataan monenlaisia koteja. Joukkoon mahtuu niin ensikodin etsijiä kuin maalta kaupunkiin muuttavia pariskuntia. Katso kuka etsii sinkkukotia, kuka puolestaan uutta perheasuntoa.


1. Kauniin kodin metsästys

UUSI SARJA ALKAA! Elina hakee asuntoasiantuntija Miran Kasslinin ja sisustussuunnittelija Tea-Mariian Pyykösen avustuksella uutta kotia yhdessä tyttärensä kanssa kantakaupungin alueelta. Omistusasuntoon siirtyminen merkitsee neliöiden vähenemistä ja haastavia sisustusratkaisuja.


2. Glamourin taikaa.

Viidakon tähtöset -voittaja Anni Uusivirta tarvitsee Miran asiantuntija-apua oman kodin löytämiseksi. Huonekalut ovat Tea-Mariian kauhuksi yhä ulkomailla asuttujen vuosien jäljiltä Abu Dhabissa. Nyt Anni haluaa asettua Helsinkiin, säilyttäen tuulahduksen kaukomaita.


3. Asumismenot alas

Eläkepäiviä viettävä Eeva tarvitsee Miran neuvoja pienentääkseen asumismenoja. Uuden asunnon sijainnilta Eeva odottaa hyviä liikenneyhteyksiä lukuisiin harrastuksiinsa. Tea-Mariialta Eeva kaipaa päivitystä sisustustyyliinsä.


4. Maalta kaupunkiin.

Kasperiina on jättämässä lapsuudenkotinsa Hämeenlinnassa ja etsii ensimmäistä omaa asuntoa. Tea-Mariia pääsee yhdistämään vanhan kodin henkeä ja helsinkiläistä kaupunkiasumista.


5. Arjen luksusta

Anun elämä omakotitalossa on käynyt työlääksi. Mira etsii Anulle ja hänen kahdelle koiralle unelmakodin kerrostalosta luonnon läheisyydestä. Sisustamisesta nauttiva Anu haluaa säilyttää tyylinsä ja saada elämäänsä hieman ylellisyyttä.


6. Ensiasuntoa etsimässä

Matleena ja jättikani Armi etsivät tilavaa kotia Miran avustuksella. Rohkea sisustustyyli antaa Tea-Mariialle tilaisuuden revitellä.


7. Perheasunnon etsintä

Nelihenkinen lapsiperhe Espoosta tarvitsee lisätilaa. Avuksi kutsutaan asuntoasiantuntija Mira. Kiireisen arjen keskellä remonttikaan ei ole poissuljettu ajatus.


8. Rahoille vastinetta

Sijoitusasuntoa etsivä Jori hakee Miran avustuksella taloudellisesti kannattavaa huoneistoa. Tea-Mariian tehtäväksi jää viimeistellä Jorin asunto vuokrakuntoon.


9. Koti kiireellä

Nina etsii aikuistuvan tyttärensä kanssa uutta kotia Vantaalta, eikä Miralla ole aikaa tuhlattavaksi. Kahden naisen koti kaipaa Tea-Mariialta harmonista ja kodikasta tunnelmaa.


10. Kimppakämpästä omaan kotiin

Henry on yhteisasumisen jälkeen ostamassa ensiasuntoa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Mahdollinen remontti ei nuorta miestä pelota.

Kotia kohti alkaa AVAlla maanantaina 25.3. klo 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja