Mainos

Tällainen on uusin Batman-elokuva

Yön ritari -trilogian kolmas osa jatkaa siitä mihin edellinen elokuva jäi. Batman on vihattu, ja kadonnut kahdeksaksi vuodeksi otettuaan syyn niskoilleen muiden tekemistä rikoksista. Jäljellä on vain mies maskin takana, Bruce Wayne.

-Hänestä on tullut syrjäänvetäytyvämpi kuin koskaan aiemmin elämässään, hän on katuvainen. Batman on kadonnut, kertoo nimiroolissa näyttelevä Christian Bale.

Kohtaaminen Kissanaisen kanssa saa erakkomiljonäärin veren virtaamaan uudelleen.

Kissanaista esittävä Anne Hathaway piti supersankarin roolistaan paljon. -Minun piti tehdä elämäntapamuutoksia näytelläkseni tämän roolin. Luulin inhoavani sitä, mutta siitä tuli hauskaa. Tappelemaan opettelu muuttaa suhdetta kehoon, Hathaway kuvailee.

Yön ritarin paluu on ohjaaja Christopher Nolanin mukaan Batman-trilogian viimeinen osa. Sarja on rikkonut katsojaennätyksiä, sillä se on onnistunut tekemään supersankareista ja -roistoista uskottavia henkilöhahmoja

-Ne ovat oikeita henkilöhahmoja, vaikka niiden alkuperä on sarjakuvissa, ei se tarkoita etteivät ne olisi psykologisesti monimutkaisia, Bale kertoo.

Mutta ennen kuin yön ritari poistuu näyttämöltä, hän joutuu kovemmalle kuin koskaan, sillä vastassa on armoton naamioitu terroristi Bane, joka on trilogian on ensimmäinen vastustaja, joka on fyysisesti vahvempi kuin Batman.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.