Tällainen on tulossa Microsoftin uudesta halpa-Surfacesta – teknisiä yksityiskohtia paljastui

Microsoft yrittää jälleen haalia markkinaosuutta edullisemmalla Surface-laitteella. Aiemmin Microsoft on esitellyt muun muassa Surface RT- ja Surface 3 -laitteet, jotka olivat huomattavasti Surface Pro -laitteita edullisempia. Nyt tulevasta halpa-Surfacesta on paljastunut teknisiä yksityiskohtia, uutisoi WinFuture.

Suurimpia säästöjä Microsoft tekee suorittimien osalta eikä tulevissa edullisemmissa Surface-laitteissa ole Intelin Core i -suorittimia. WinFuturen mukaan halpa-Surfaceissa käytetään Intelin Pentium Silver N5000 -suorittimia. Markkinoille tulee mahdollisesti myös versiot Pentium Gold 4410Y- ja Pentium 4115Y -suorittimilla.

Näytön koko tulevissa halpa-Surfaceissa olisi 10 tuuman luokkaa, kun Surface Pro -malleissa näytöt ovat 12 tuuman kokoluokassa. Aiempien tietojen mukaan halpa-Surfacet olisivat Pro-malleja noin 20 prosenttia kevyempiä ja niiden hinnat alkaisivat 400 dollarista.

Microsoftin odotetaan julkistavan halpa-Surfacet jo tänä kesänä. Markkinoille saattaa tulla 4G LTE -mobiiliverkkoyhteksiä tukevia malleja pelkkien Wi-Fi-mallien ohella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja