Tällainen on täydellinen rallipäivä - Markku Alén Citroën Racingin testikuskina

Teknavin syyskauden yhdeksännessä jaksossa (ke 26.11. klo 22.45 MTV3) tutustutaan Citroënin ralliautoihin, testataan uusi Ford Mondeo, ja selvitetään, mihin kaikkeen taipuvat phabletit eli jättipuhelimet.

Citroën on lähtenyt toden teolla mukaan ralliautobisnekseen. Teknaville avautui ainutlaatuinen mahdollisuus koeajaa kerralla koko Citroën Racingin rallikalusto. Ohjelmassa tehdään samalla historiaa, kun Markku Alén testaa ensimmäistä kertaa urallaan etuvetoista ralliautoa.

Risto Virtasen käsittelyssä on yksi vuoden mielenkiintoisimmista autouutuuksista. Riston testissä nähdään vihdoin markkinoille saapunut uusi Ford Mondeo.

Ohjelmassa tavataan myös kolmas erittäin kokenut kuski. Nils-Olof Eklundh sai 78 vuotta sitten ajokortin, jossa oli lisälupa ajaa T-mallin Fordia. Nykyinen Skoda Octavia on 94-vuotiaan teräsvaarin 64. menopeli.

Isot älypuhelimet ovat kasvattaneet suosiotaan sitä mukaa, kun television ja videoiden katselu on siirtynyt mobiililaitteisiin. Mutta mitä muuta hyötyä isosta näytöstä on? Sen kertoo Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen, jonka testissä on kaksi jättipuhelinten valtiasta, Samsung Galaxy Note 4 ja iPhone 6 Plus.

Teknavin kahdeksas kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusintana lauantaisin klo 10.25. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknavin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä osoitteessa www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat