Mainos

Tällainen on talven trendikkäin keittiö

Talven keittiötrendeissä näkyy tummia värejä, kuparisia ovia ja linjakkaita muotoja. Poimi tästä IKEA:n sisustusneuvojan, Kirsi Santalon keittiövinkit. Pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan!

Trendikäs keittiö on nyt virtaviivainen ja yksinkertainen, ja rohkea sisustaja valitsee keittiön väriksi mustan, harmaan tai kauniin kuparin.

Syksyn trendikkäin keittiöuutuus on IKEA:n sisustusneuvojan, Kirsi Santalon mukaan kuparinvärinen RUBRIK-ovi. Toinen uutuus ovimalleissa on kiiltäväpintainen ABSTRAKT-ovi harmaana ja mustana.

– Uusien mustien ABSTRAKT-ovien seuraksi voi uudesta kuparinvärisestä RUBRIK-ovesta laittaa lisämausteeksi ovet yläkaappeihin ja näin saada aivan uudennäköisen keittiön, Santalo vinkkaa.

Jos haluaa kunnolla panostaa keittiöön ja laittaa koko keittiön uusiksi, kannattaa huomiota kiinnittää myös kodinkoneisiin.

– Keittiökoneissa on nyt todella hienoja uutuuksia ja panostaisinkin nyt pitkän rosterikonekauden jälkeen valkoisiin tai mustiin karkaistusta lasista valmistettuihin kodinkoneisiin.

Klassista ja käytännöllistä

Keittiötä valitessa kannattaa aina seurata enemmän omia makumieltymyksiä kuin tämänhetkisiä trendejä. Ei siis tarvitse säikähtää, jos tummat sävyt tai kupariset kaapinovet kauhistuttavat.

– Vaikka yksinkertaiset, virtaviivaiset keittiöt ovat nyt trendikkäitä, monet asiakkaamme haluavat kuitenkin lämminhenkisen country-tyylisen keittiön ja sellaisia tietysti on myös tarjolla, Santalo vakuuttaa.

Klassiset neutraalit värit ja pelkistetyt selkeät muodot ovat ajattomia.

– IKEA:n yksi kestosuosikeista on valkoinen kiiltäväpintainen ABSTRAKT-ovi, jolla saa kauniin pelkistetyn, ajattoman kauniin keittiön, Santalo paljastaa.

Keittiö uusiksi pienellä vaivalla

Keittiökaappien vetimien vaihto on ehkä tavallisin nopea ja helppo tapa muuttaa keittiön ilmettä.

– Trendikästä kuparia saa keittiöön maltillisesti, kun vaihtaa vanhojen vetimien tilalle vaikkapa uudet, kuparinväriset, STRECKET-vetimet, Santalo ehdottaa.

Valikoimiin on tullut myös keittiön välitilaan sijoitettavia levyjä, joilla voidaan helposti tehdä dramaattinenkin muutos keittiössä.

– FASTBO-sarjassa on paljon vaihtoehtoja värien ja kuosien suhteen: on yksiväristä, raitaa, paisley-kuvioita, mistelikuvioita ja niin edelleen, Santalo luettelee.

Kodin ilmettä voi muuttaa syksyisemmäksi helposti ja edullisesti myös uusilla sisustuselementeillä. Pimeneviin iltoihin valoa ja lämpöä tuovat ihanat kynttilät. Voit myös päivittää kodintekstiilit ja astiat syksyn trendiväreihin, joita ovat tumma liila, ruskea ja siniharmaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.