Tällainen oli prinssi Williamin vastaus pikkuveljensä Harryn yhteydenottoon

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Videolta näet prinsessa Catherinen ilmoituksen syöpädiagnoosistaan.

Kuninkaallisasiantuntija Tom Quinnin mukaan prinssi Williamin vastaus prinssi Harryn yhteydenottoon oli tuskin kovinkaan lämmin.

Prinsessa Catherinen  ilmoitus saamastaan syöpädiagnoosista perjantaina 22. maaliskuuta järkytti ympäri maailman ja yllätti monet. Yllättyneiden joukossa olivat ilmeisesti myös kuninkaallisten hyljeksimät prinssi Harry  ja herttuatar Meghan, jotka lähteiden mukaan saivat tietää Catherinen sairaudesta median kautta. 

Lähteet myös kertovat Harryn ja Meghanin ottaneen jo heti perjantaina ilmoituksen kuultuaan yhteyttä Catherineen ja tämän puolisoon, Harryn isoveljeen prinssi Williamiin. Independent kertoo, että Williamin vastaus Harryn yhteydenottoon olisi ollut "palatsin suunnittelema". 

Kuninkaallisasiantuntija Tom Quinnin mukaan Harry ja Meghan olivat ottaneet yhteyttä Williamiin ja Catherineen syöpäilmoituksen jälkeen osoittaakseen tukensa, mutta eivät kuitenkaan ehdottaneet varsinaisesti sovinnon tekemistä. Harryn ja Williamin välit ovat tiettävästi olleet jo usean vuoden ajan hyvin jäätävät, johtuen suurelta osin siitä, että Harry ja Meghan ovat avautuneet useaan otteeseen julkisesti elämänsä hankaluuksista kuninkaallisina sekä tuoneet julkisuuteen useita yksityisiä keskusteluita ja tapahtumia kuninkaallisten perheenjäsenten välillä. 

Quinn kertoo, että Williamin vastaus Harrylle tuskin oli "kovinkaan lämmin ja epävirallinen". Kuninkaallisasiantuntijan mukaan Harrylle ja Meghanille ei jaettu yksityisesti mitään tietoa Catherinen terveydentilasta, sillä kuninkaallisilla ei ole enää lainkaan luottoa pariskuntaa kohtaan. 

Harry ja Meghan jättivät kuninkaallisen elämän taakseen vuonna 2020 ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan. Tällä hetkellä he asuvat Kalifornian Montecitossa lastensa Archien, 4, ja Lilibetin, 2, kanssa. 

Catherinen lisäksi myös Williamin ja Harryn isä kuningas Charles  sai alkuvuodesta syöpädiagnoosin. Lisäksi herttuatar Sarah Ferguson  kertoi vuoden alussa syöpänsä uusiutuneen. 

Prinsessa Catherinen kerrottiin tammikuun puolivälissä käyneen läpi onnistuneen vatsan alueen leikkauksen ja jättäytyvän sairauslomalle ainakin pääsiäiseen asti. Sittemmin Catherinen terveydentila puhutti todella laajalti ja hovin pysytellessä erittäin vähäsanaisena lähtivät hyvinkin villit spekulaatiot sekä salaliittoteoriat laukalle kansainvälisissä medioissa sekä sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat