Tällainen nainen on vaimomateriaalia

Leikkimielinen listamme kertoo, onko sinussa vaimomateriaalia.

Helmi kokosi yhteen ideaalivaimon ominaisuuksia, joita mies arvostaa. Testaa oletko sinä vaimomateriaalia.

Kokkaustaito

Kokkaustaito ei ole enää naisen mitta, mutta kokkaustaitoisilla on upea kyky kerätä rakkaat yhteen ja luoda tunnelmaa arkiseenkin hetkeen. Mikäli mies rakastaa pullantuoksuista kotia, voi täysin kokkaustaidoton nainen olla hänelle kauhistus.

Perherakkaus

Jos väität miehellesi olevasi perheorientoitunut nainen, mutta samaan aikaan unohdat käydä tapaamassa huonossa kunnossa olevaa isoisääsi, etkä piittaa muodostaa hyviä välejä miehesi perheen kanssa, olet vaikeuksissa. Mies kyllä vaistoaa, puhutko totta. Toisaalta hän arvostaa myös yrittämistä. Aina on mahdollista paikata välit sukulaisten kanssa. Ja on kaikille eduksi, että säilytät välit myös miehesi sukulaisiin.

Älä jämähdä

Eteenpäin menevä asenne on avioliitossa hyödyksi, sillä ethän haaveile liitosta, jossa on jämähdetty paikoilleen niin makuuhuoneessa kuin keskusteluissakin.

Tue miestäsi, ole lämmin

Mies haluaa naisen, joka pystyy tukemaan häntä niin ylä- kuin alamäessäkin. Ihanteellisinta olisi, jos pystyisitte olemaan sekä rakastavaisia että toistenne parhaita ystäviä. Empatiakyky ja lämpö ovat ihanan naisellisia ominaisuuksia, älä peittele niitä turhaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Hasloo group production studio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja