Tällainen nainen on prinssi Williamin rakas, Kate Middleton

Prinssi William kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kate Middletonia pariskunnan romanttisella lomamatkalla Keniassa. Häiden myötä Middletonista tulee prinsessa ja kuninkaallisen perheen jäsen. Kuka Kate Middleton oikeastaan on?

Catherine Elizabeth "Kate" Middleton syntyi 9. tammikuuta 1982. Middleton on perheensä vanhin lapsi ja hänellä on kaksi pikkusisarusta, Phillippa "Pippa" Charlotte ja James William.

Middletonin vanhemmat työskentelivät ennen molemmat ilmailualalla, mutta vuonna 1997 he perustivat oman Party Pieces -yrityksen, joka myy juhlatarvikkeita ja -koristeita. Yrittäjyyden myötä Middletoneista tuli miljonäärejä.

Elämää prinssi Williamin kanssa

Middleton opiskeli St. Andrewsin yliopistossa ja tapasi prinssi Williamin siellä. Joulukuussa 2003 huhut heidän suhteestaan käynnistyivät. Suhde herätti mediassa suurta mielenkiintoa ja kamerat seurasivatkin Middletonia ahkerasti.

Vuonna 2005 Middleton valitti asianajajansa kautta median ahdistelusta ja totesi, että hän ei ole tehnyt mitään, mikä olisi voinut moisen mediakohun herättää. Kun Middleton täytti 25, oli median kiinnostus häntä kohtaan huipussaan, jonka takia prinssi Charles,prinssi William ja Middletonin asianajajat uhkasivat haastaa brittilehtiä oikeuteen. Tämän seurauksena News International ja Guardian Media Group päättivät, että he eivät enää julkaise lehdissään tulevasta prinsessasta paparazzikuvia.

Vuonna 2007 Middleton erosi hetkellisesti prinssi Williamista ja pari totesi olevansa vain ystäviä. Lähteen mukaan ero johtui siitä, että prinssi William ei huomioinut tyttöystäväänsä tarpeeksi. Eron jälkeen Middleton kuitenkin edusti prinssi Williamin vierellä esimerkiksi prinsessa Dianan muistoksi järjestetyssä konsertissa ja prinssi Williamin serkun häissä.

Vaikka Middleton onkin päässyt osaksi kuninkaallista perhettä, hän tietää oman arvonsa. Kun eräs Middletonin ystävistä totesi tämän olevan onnekas saadessaan deitata prinssiä, tämä oli vastannut:

– Hän on onnellinen saadessaan seurustella minun kanssani!

Ura muodin parissa

Muodista kiinnostunut Middleton suoritti taidehistorian tutkinnon ja valmistui yliopistosta vuonna 2005. Middleton muutti valmistumisensa jälkeen Lontooseen ja päätyi työskentelemään muotialalle. Marraskuussa 2006 Middleton alkoi työskennellä Jigsaw-vaateketjussa asusteiden sisäänostajan assistenttina.

Syyskuussa 2007 hän harkitsi uranvaihtoa ja haaveili valokuvaajan työstä. Lehtitietojen mukaan Middletonin oli tarkoitus ottaa yksityistunteja tunnetulta valokuvaajalta Mario Testinolta, mutta Testinon mukaan Middleton ei koskaan työskennellyt hänelle.

Kate on myös muoti-ikoni

Middleton on saanut paljon huomiota myös muoti-ikonina. Hän on päätynyt useille parhaiden pukeutujien listoille vuosien varrella. Vuonna 2007 hän oli Tatlerin parhaiten pukeutuvien listalla kymmenen parhaan joukossa. Myös People Magazine nosti Middletonin listalleen samana vuonna.

Heinäkuussa 2008 myös Style.com noteerasi Middletonin kauneuden ja valitsi tämän kuukauden kauneusikoniksi. Myös Vanity Fair on hehkuttanut Middletonin klassista tyyliä.


MTV3/Helmi

Lähde: Wikipedia, Daily Mail, Answers.com

Kuva: Getty Images, WireImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja