Tällainen mies tyttärelle halutaan – Lue kuvaukset unelmavävyistä!

Millainen unelmavävy on miehiään? Ainakin työteliäs, koulutettu ja kiltti, mutta myös komea ulkonäkö, isänmaallisuus ja kodinhoitotaidot voidaan lukea eduksi.

Kysyimme lukijoiltamme, millainen vävyehdokas tai miniäkandidaatti tekisi heihin vaikutuksen. Lue kuvaukset unelmavävyistä – oletko samaa mieltä?


Unelmavävy minulle olisi sellainen mies, jolla on ammattikoulutus työhönsä ja mielellään 180 -senttinen komistus. Ammattiodotukset ovat minun tyynnyttämistä varten, ja nämä ulkonäkövaatimukset tyttären ehdottomat mieskriteerit. Tottahan äitinä toivon, että hän saavuttaisi edes osan unelmistaan. Perhetaustaltaan mielellään täysorpo, jotta lapseni ei olisi pakko taistella anopin kanssa joka asiasta. Kokemusta nääs on...

Kallisarvoinen asia

Appivanhempiaan kunnioittava ja sivistynyt käytökseltään muutenkin. Ei niin kuin meillä: kaksi taloa on rakennettu ainoalle tyttärelle, ja vävypoika ei suostunut avioehtoa tekemään vaikka itse ei peri vanhemmiltaan kuin sukunimen. Haistatteli anopille, kun anoppi huomautti asiasta kolmen lapsen turvaksi.

Tepa

Hyvin kasvatettu ehyessä perheessä. Auttaa vanhempiaan tarvittaessa. Kouluttautunut ammattiin ja tehnyt kesätöitä koulutuksen aikana. Ahkera, ei tupakoi, käyttää alkoholia sivistyneesti. Osaa ja haluaa seurustella myös itseään paljon vanhempien ihmisten kanssa, eikä ylenkatso heitä ja heidän ajatuksiaan. Sosiaalinen, isänmaallinen. Pystyy ajattelemaan omilla aivoillaan, eikä mene joka tuulen ja muotivirtauksen mukana. Pitää mielessään Jeesuksen Kristuksen vapahtajansa. Tuntee menneisyyden, mutta suhtautuu varaukselle tulevaisuuteen.

Rajansa kaikella

Unelmavävy on käynyt armeijan, jotta voidaan saunassa jutella sotamuistoja. Ottaa kohtuullisesti viinaa ja sammuu ennen appiukkoa. Oikealle suuntautunut. Hankkinut riittävästi seksikokemuksia, mutta ei tyttäreni kanssa. Hyvä autokuski, joka sekä silittää itse paitansa, neuloo paidannappinsa, valmistaa perheelle ateriat eikä kumarra Mekkaan päin.

Zorden Masa

Ihana vävy on semmoinen mussukka, joka pitää hellää huolta tyttäristäni. Riehujat, riitelevät ja itseään täynnä olevat painukoon pusikkoon!

nazu

Minusta tärkeä ominaisuus on, että molemmat ovat niin sanotusti samalla aaltopituudella, siis samanlainen huumori, ajatusmaailma, ja samanlaiset kunnioitukset toisiaan kohtaan. Ulkonäkö on toinen asia, kauneushan on katoavaista ajan mittaan. Tietty hyvä työpaikka on turvallinen asia.

Pirkkoliisa

Unelmavävy on mieleisessään ammatissa. Kunnostaan huolta pitävä ja arvostaa tytärtäni. Lapsirakas ja huumorintajuinen. Ulkonäkö tietysti saisi olla ok ja harrastukset eivät saisi viedä liikaa pois kotoa.

Maijastiina

Unelmavävy on aikuiseksi kasvanut, isistä ja äidistä irtautunut tavallinen, suomalainen nykymies, joka ymmärtää, mitä tasa-arvo ja tasapuolisuus perheessä merkitsevät. Unelmavävy on myös kouluttautunut ammattiin ja käy töissä, mutta ammatilla ei väliä.

Empatiaa ja kompromissien tekotaitoa pitää löytyä. Eli tavallinen symppis kelpaisi unelmavävyksi - niitäkin vielä on.

Muutosta odotellen

Lasteni puolisoilta toivon ennenkaikkea rehellisyyttä ja uskollisuutta, sekä osallistumista yhteisen hyvän ja perheen eteen. Eniten ärsyttävät petos ja uskottomuus!

Ritva

Ehdoton vaatimus on, että pitää olla raitis. Kiltteys on myös suotavaa.

KT

Rakastava puoliso

Vävyn tulee olla tyttärelleni rakas puoliso, johon hän luottaa täysin ja jonka kanssa tyttäreni voi olla oma itsensä kaikkine puutteineen. Vävy ei saa aiheuttaa tarpeetonta ja tarkoituksellista harmia tyttärelleni, vaan pyrkiä aina toimimaan jos ei rakastavasti, niin ainakin kohteliaasti ja kunnioittavasti. Millään muulla ei oikeastaan ole mitään merkitystä, eikä sillä ainakaan, pidänkö minä tuosta tyypistä vai en.

Sävel

Unelmavävy on sellainen, joka vaikuttaa tekevän tyttöni onnelliseksi ja katsoo ainakin yhtä paljon perheensä hyvää ja etua kuin omaansa. On luotettava, tasapainoinen, ahkera ja vastuuntuntoinen puoliso ja isä. Tyttäreltäni odotan samansuuntaisia ominaisuuksia.

Merja

Aito ihminen ja oma itsensä. Arvomaailma kunnossa ja ymmärrystä ja viisautta. Pitää itsestään ja rakastaa puolisoaan, aikuista lastani.

Mother in Law

Tyttären mies on unelmavävy – tai ex-mies oli

Tyttäreni avomies on unelmavävy: luotettava, ystävällinen ja hyväkäytöksinen ja huumorintajuinen. Hän on loistava ruoanlaittaja ja osallistuu muutenkin kodinhoitoon. Kuitenkin hän on aivan tavallinen nuorimies, jolla on puutteensa, kuten meillä kaikilla. Hienoa on myös, että unelmavävyn vanhemmat tulevat hienosti toimeen tyttäreni kanssa ja tyttäreni tulevat anoppi ja appi ovat ystävystyneet mieheni ja minun kanssani. Tärkeintä tietenkin on, että he tyttäreni kanssa ovat toinen toisilleen tärkeintä maailmassa.

äiti

Ennen unelmavävyni ei ollut maahanmuuttaja, ei ainakaan siis ulkomaankielinen tai mitä niitä nyt onkaan epäilyttäviä tyyppejä. Onnekseni ja tietty tyttären onneksi nykyinen unelmavävy on intialainen. Opiskellut suomen kielellä lähihoitajaksi, nyt opiskelee sairaanhoitajaksi. Osallistuu Hämeenlinnan kunnallispolitiikkaan ja on aktiivinen osallistumaan moniin asioihin, joihin kaivataan tekijää. Hän on vanhusten kunnioittaja. Unelmavävy on siis kaikkea sitä mitä ensiksi vierastin. Näin käy odotuksille kun ei tiedä ja tunne esimerkiksi erilaisia kulttuureita.

Kirsti

Unelmavävy on Mika H. Nummelasta.

Anki

Unelmavävy tekee tyttäreni onnelliseksi. Olen opetellut hyväksymään hänet, vaikka luonnollisesti ajattelin ensin, että tytär voisi löytää paremman. Se hyväksyminen kulkee aina kahteen suuntaan, ja jos et tykkää, toinen sen huomaa. Nykyään meillä on hyvät välit vävyn kanssa, etten sanoisi upeat. Hän on uraohjustyyppiä, mutta hyvä perheenisä kuitenkin.

Niin metsä vastaa

Sellainen vävy mikä minulla oli. Kohtelias, huumorintajuinen, älykäs, vaimoaan ja kolmea lastaan piti kuin kukkaa kämmenellä. Tytär ei vaan ymmärtänyt tämän miehen kiltteyttä, oli kenties liian kiltti. Hän jätti tämän ihanan miehen ja nappasi toisen, josta en todellakaan pidä. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Onneksi olen tekemisissä edellisen vävyn kanssa edelleen.

Tyyne


Studio55.fi

Kuvat Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja