Tällä tavalla herttuatar Catherine kunnioittaa jatkuvasti prinsessa Dianaa – yhteneväisyydet hämmästyttävät

0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti kolmannen raskautensa aikana

Herttuatar Catherine kulkee jatkuvasti prinsessa Dianan jalanjäljissä mukailemalla tämän pukeutumisvalintoja. 

Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine on yksi maailman seuratuimmista pukeutujista, ja usein on huomattu kuninkaallisen osoittavan vaatevalinnoillaan kunnioitusta puolisonsa edesmennyttä äitiä prinsessa Dianaa kohtaan. 

Asiantuntijoiden mukaan herttuattaren valinnat ovat varsin tietoisia, ja tätä on ylistetty kunnioittavasta ja kauniista tavastaan esittää tribuutti Dianan muistolle. 

Herttuatar Catherinen kuninkaallinen pukeutumistyyli on tunnetusti erittäin klassinen ja elegantti. Catherinen valinnoista on laitettu usein merkille vahvoja yhteyksiä prinsessa Dianaan, jotka ovat olleet selkeitä, mutta hiljaisia kannanottoja. 

– Yksi erityinen asia, jota Catherine on aina tehnyt, on ollut varmistaa, että hän sisällyttää pukeutumiseensa tiettyjä viittauksia prinsessa Dianan ikimuistoisimpiin muotihetkiin. Sinisestä kihlajaismekosta lähtien siihen, kun hän astui julkisuuteen synnytyksen jälkeen, kuninkaallinen kommentaattori Erin Hill kertoo. 

Catherine sai ensimmäisen vertauksensa prinsessa Dianaan vuonna 2010, kun hän ja prinssi William ilmoittivat kihlauksestaan. Tuolloin Catherine oli pukeutunut siniseen mekkoon aivan kuten prinsessa Diana vuonna 1979 ilmoittaessaan kihlauksestaan prinssi Charlesin kanssa. 

Herttuatar on seurannut Dianan jalanjäljissä useaan otteeseen tämän jälkeenkin. Saatuaan esikoisensa prinssi Georgen vuonna 2013 Catherine astui julkisuuteen sinisessä mekossa, jossa oli valkoisia palloja. Mekossa oli hyvin samanlainen tuntuma kuin Dianan käyttämässä mekossa, joka hänellä oli päällään sairaalasta poistuessaan prinssi Williamin syntymän jälkeen.

Vuonna 2018 taas Catherinen lähtiessä sairaalasta kolmannen lapsensa prinssi Louisin syntymän jälkeen herttuattarella oli päällään punainen mekko, jossa oli valkoinen, leikkisä kaulus. Samantapainen asu nähtiin Dianan päällä vuonna 1984 hänen poistuttuaan sairaalasta vastasyntyneen prinssi Harryn kanssa. 

Hiljattain Catherine ja William vierailivat Pakistanissa, jossa herttuatar kulki jälleen itselleen ja Dianalle uskollisessa tyylissä. Herttuatar esiintyi muun muassa vihreässä huivissa sekä siihen sopivassa perinteisessä pakistanilaisessa shalwar kameez -asussa. 

– Kellään ei ole yhtä paljon paineita pukeutumisensa suhteen kuin Catherinella. Hän on kuitenkin tuleva kuningatar. Silti hän hoitaa sen erittäin helposti, tyyliasiantuntija Andrea Levinthal kommentoi. 

– Hän näyttää aina täydellisesti räätälöidyltä, hän näyttää aina elegantilta ja asialliselta. Se näyttää siltä, että kaikki mihin hän pukeutuu, on tarkoituksellista sekä kauaskatseista. 

Lähde: Cheatsheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja