Mainos

Prinssi Harry vertaa Meghania jatkuvasti Dianaan – tällä tavalla päätös vaikeuttaa parin elämää entisestään

Asiantuntijoiden mukaan prinssi Harryn tekemän vertaukset vaimonsa herttuatar Meghanin ja äitinsä prinsessa Dianan välillä voivat tehdä paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. 

Prinsessa Diana menehtyi vain 36-vuotiaana traagisessa auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997. Miljoonat ihmiset seurasivat rakastetun kuninkaallisen hautajaisia ja katsoivat, kuinka prinsessan pojat, 15-vuotias prinssi William ja 12-vuotias prinssi Harry kävelivät hiljaa äkillisesti menehtyneen äitinsä arkun perässä. 

Yli kaksikymmentä vuotta tragedian jälkeen prinssit ovat kasvaneet aikuisiksi, ja prinssi Harry on ollut jo yli vuoden ajan naimisissa herttuatar Meghanin kanssa. Herttuaparin yhteinen elämä ei ole kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista, sillä kaksikko, ja varsinkin herttuatar Meghan, on jatkuvasti brittiläisen median äärimmäisen suurennuslasin alla.

Sen sijaan, että Harry olisi kuninkaallisille tyypilliseen tapaan seurannut vaimonsa media-ajojahtia hiljaa vieressä, on tämä poikkeuksellisesti puolustanut tätä, jopa aggressiiviseksi nähdyllä tavalla. Hiljattain prinssi nimittäin ilmoitti haastavansa brittiläisen tabloidmedian edustajia oikeuteen puolisoaan koskevasta virheellisestä uutisoinnista. 

Asioiden edetessä Harry on verrannut Meghanin tilannetta useaan otteeseen äitinsä kohtaloon. Asiantuntijoiden ja kuninkaallista perhettä läheisten lähteiden mukaan Harry voi kuitenkin tehdä vertauksillaan enemmän haittaa kuin hyvää. 

Harryn mukaan Meghanista on tullut samalla tavalla median uhri, kuin hänen äitinsä prinsessa Dianakin oli. Dianan ystävä on kertonut, että Harry on toivonut aina voineensa tehdä enemmän suojellakseen äitiään aikoinaan tämän saamalta päivittäiseltä, valtavalta huomiolta. Nyt Harrysta tuntuu, että historia toistaa itseään Meghanin kohdalla. 

Herttuaparia läheiset lähteet kertovat, että suojellakseen Meghania Harry kokee, että hänen on kontrolloitava herttuattaren ympärillä vellovaa negatiivista huomiota. Harry ei ole huolestunut ainoastaan vaimonsa hyvinvoinnista, vaan myös pariskunnan toukokuussa syntyneen Archie-pojan. 

Harry on avoimesti osoittanut olevansa sitä mieltä, että hän pitää valokuvaajia sekä paparazzeja osasyyllisinä äitinsä traagiseen kuolemaan. Diana joutui kohtalokkaaseen auto-onnettomuuteen Pariisissa paetessaan paparazzeja autolla miesystävänsä Dodi Al-Fayedin kanssa. 

Kuninkaallisten asiantuntijoiden mukaan Harryn tapa verrata Meghania äitiinsä prinsessa Dianaan saattaa kuitenkin osoittautua erittäin haitalliseksi. Vertausten tekeminen saattaa innostaa nälkäistä brittimediaa entisestään, mikä vain lietsoo herttuatarta kohtaan kasvavaa huomiota. 

Lähde: Cheatsheet

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja