Talent Suomi palaa ruutuun – tähtituomareissa mukana yllätysnimi!

Talent Suomi palaa ruutuun syksyllä. Kilpailijahaku käynnistyi perjantaina.

Talent Suomi -ohjelman tähtituomareina nähdään laulaja-näyttelijä Sara Forsberg, koomikko Sami Hedberg ja laulaja Jari Sillanpää. Juontajana toimii Heikki Paasonen.

Talent-ohjelma on kerännyt maailmalla jopa miljoonayleisöjä.

– Tähtituomareiden nimet ovat sellaisia, että halusin päästä tekemään ohjelmaa heidän kanssaan. Äärimmäisen hyvä kombo! Tähtituomarien rooli on ohjelmassa merkittävä, sillä heidän täytyy olla yhtä valovoimaisia kuin esiintyjienkin, jotta ohjelma toimii. Samin ja Jarin tunnen vuosien takaa, Saran olen tavannut vasta nopeasti, mutta vaikuttaa hersyvältä tyypiltä! Paasonen kertoo tiedotteessa.

Myös tähtituomarit ovat innoissaan ohjelmasta.

– Tämä on oikeasti myös friikkiä, sillä en ole tehnyt mitään vastaavaa aikaisemmin enkä tiedä ollenkaan, millainen tuomari tulen olemaan. Mua pelottaa, että olen liian tiukka, mutta yritän keskittyä löytämään raakaa lahjakkuutta, Los Angelesissa asuva Forsberg sanoo.

– Olen todella fiiliksissä ja otettu siitä, että pääsin tähtituomariksi! Tuolla maailmalla pyöriessäni olen salaa katsellut eri maiden Talent-ohjelmia. Tuntuu siistiltä lähteä nyt itse mukaan, Hedberg sanoo.

– Innostuin ohjelmaan kutsusta niin, että järjestelin kalenterini heti uusiksi, jotta pystyn osallistumaan kuvauksiin. Uskon ja toivon, että pystyn arvioimaan kaikenlaisia taitoja genrestä riippumatta, Sillanpää iloitsee. 

Ohjelma alkaa syksyllä Nelosella ja sen tuottaa Fremantle Media Finland. Talent Suomea on aiemmin tehty vuosina 2007, 2009, 2011 ja 2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja