Mainos

Tähtivieraana Sanna Saarijärvi

Musikaalista TV-ruutuun, komediasta vahvaan draamaan, sensaatiosta seesteisyyteen… näyttelijä Sanna Saarijärvi on nähty kaikkialla. Helmen tähtivieraana hän avasi astrologialle mahdollisuuden piirtää julkisuuden muokkaamiin kasvoihin vieläkin vahvempia sävyjä.

Jo vuodesta 1993 Helsingin kaupungin teatterissa työskennellyt Sanna Saarijärvi on tyydyttänyt vapauden kaipuutaan mm. täydentämällä näyttelyopintojaan New Yorkissa ja laajentamalla näyttelijän uraansa televisiotyöllä ja elokuvarooleissa. Oopperan kummituksen Christinestä Pohjalaisten Liisaan ammatillisella urallaan kulkenut Saarijärvi on myös yksityisenä ihmisenä värikäs ja moniulotteinen persoona. Hänen tähtikarttaansa tutki Helmen oma astrologi Merja Hirvisaari, jonka mukaan Sannan sytytyslanka on äärimmäisen lyhyt.

Räjähtävää alkuvoimaa tähän vahvaan persoonaan astrologi löysi Mars-planeetan ja tunteita kuvastavan Kuun yhtymästä. Innostuminen saattaa sen voimasta olla hänen mukaansa niin rajua, ettei Sanna ehkä aina ehdi kuunnella, mitä muilla olisi asiasta sanottavaa.

”Kyllä minä aika hyvin itseni taidan tuntea”, nauroi Saarijärvi tulkinnan kuultuaan. ”Ei sieltä mitään kauhean yllättävää noussut esiin, mutta toki paljon sellaista, jonka kanssa on hyvä edelleen työskennellä, niin ettei tahtomattaan satuttaisi ketään.”

Kauneuden tajua ja vapauden kaipuuta

Sanna Saarijärvi on aurinkomerkiltään Vesimies, ja se merkitsee Hirvisaaren mukaan voimakasta vapauden tarvetta jo sellaisenaan. Saarijärven kartalla sitä vielä vahvistaa vaihtelunhalua ja seikkailua kaipaava oppositio Marsin ja Uranuksen välillä. Astrologi kehotti Saarijärveä ottamaan välillä itselleen tilaa, niin että elämänhallinta pysyisi omissa käsissä. Sanna Saarijärvi hymyili ja lupasi käyttää lausuntoa perusteena, kun aikoo jäädä perheen yhteisen New Yorkin matkan jälkeen kaupunkiin vähäksi aikaa itsekseen, lataamaan akkujaan ja keräämään virikkeitä uusiin haasteisiin.

Sannan lähipiirissä eläviä astrologi lohdutti sanomalla, että sen räjähtelevän ensituntuman alla on kuitenkin huikea yhdistelmä kauneudentajua, hellyyttä ja rakkautta, joiden kohteiksi pääseviä voi vain onnitella.

Toisiaan täydentävät energiat

Vapauttaan rakastava Vesimies vakiintuu usein vasta aikuisena. Niin teki myös Sanna Saarijärvi, joka sai kaksi vuotta sitten kumppaninsa Hermanni Seppälän kanssa yhteisen tyttären Fanny Amandan, joka on myös aurinkomerkiltään Vesimies. Maailmanmatkailua on tällä perheellä siis odotettavissa jatkossakin.

Kumppanin aurinkomerkki Kalat tuo suhteeseen Sannan omalla kartalla vähemmän esiintyvää vesi-elementtiä, ja tätä astrologi piti hyvänä asiana. ”Rakkaudessa pariskunta muodostaa kokonaisuuden. On hyvä, että he täydentävät toisiaan ja tuovat liittoon erilaisia elementtejä. Silloin suhdetta piristävä jännite syntyy sen sisällä, eikä sitä tarvitse etsiä suhteen ulkopuolelta”, Hirvisaari kertoi Saarijärvelle, joka oli iloinen kuulemastaan. ”Mukavaa, että tähdetkin ovat sitä mieltä”, Sanna hymyili silmät loistaen.

”Minulla on ihana ja osallistuva mies, jonka ansiosta äidin, vaimon ja uranaisen roolit on mahdollista yhdistää. Kun anoppi vielä on apuna lastenhoidossa, pystytään arki yhdessä sumplimaan”, viittasi Saarijärvi julkisuudessa käytyyn keskusteluun kotiäideistä ja totesi, että naisella voi hänen kokemustensa mukaan olla ura ja perhe käsi kädessä, ja yhteiseen hiileen puhaltamalla molemmat voivat vieläpä sujua oikein hyvin.

Vesimiehillä hyvä vuosi

Etukäteen Sanna Saarijärvi jännitti, mitä tähtikartta kertoisi hänen tulevaisuudestaan. Hirvisaari kertoikin ilouutisena kaikille Vesimiehille, että Jupiterin siirtyminen merkkiin tammikuun 5. päivänä merkitsee kaikille Vesimiehille hyvää vuotta.

”Jupiter on sellainen onnen amuletti, sen ansiosta Vesimiehet ovat nyt jumalten suosiossa koko vuoden. Nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa!”, kannusti astrologi.

Saarijärvi oli uutisesta innoissaan. Hänellä on käynnistymässä mieluisa projekti yhteistyössä Mikko Rasilan ja Pirjo Bergströmin kanssa Nyyrikki-teatteriravintolassa. Jupiterin saattamana hän toivoo luokkakokousteemalla kulkevan näytelmän saavan hyvän tuulen purjeisiin.

Myös Pirunpelto-draama on saamassa jatkoa, ja Saarijärvi kertoo nauttivansa roolistaan siinäkin. ”Siinä saa kunnolla päästellä menemään ja laittaa miehet pakettiin”, hän nauraa iloisesti ja lähettää terveisiä perheelleen. Tämän naisen seurassa ei kotirintamallakaan varmasti tule elämästä tylsää eikä yksitoikkoista.

MTV3/Helmi

Kuuntele Radio Novan haastattelu:
Osa1- Ennen tulkintaa
Osa2- Tulkinnan jälkeen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.