Tähtipari suututti naapurinsa

Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat saaneet naapurit raivoihinsa ajattelemattomalla käytöksellään.

Hollywood-näyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt eivät ole keränneet suosiota naapureidensa keskuudessa. Pittistä levinneet kuvat, joissa hän opettaa poikiaan ajamaan rannalla moottoriajoneuvoilla, ovat saaneet jo ennestään parille vihaiset naapurit suorastaan raivoihinsa.

Naapurit haukkuvat tähtiparin käytöstä moitittavaksi ja vastuuttomaksi. Moottoriajoneuvoilla ajaminen rannalla on laitonta Kalifornian lakien mukaan. Pitt opetti Knox-poikaansa ajamaan samalla, kun toiset pojat, Maddox ja Pax, ajoivat pienillä moottoripyörillä rannalla lähellä Jolien ja Pittin miljoonataloa Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

– Se on erittäin vahingollista ympäristölle ja toivoisimme, että ihmiset, jotka omistavat taloja rantaviivalla, käyttäytyisivät vastuullisemmin, parin naapuri Ken Palley puhisi RadarOnline.com-sivustolle.

Pitt ajelutti lapsiaan Gaviotan rantaviivalla. Kyseisen alueen rannat ovat yksi suojelluimpia alueita maailmassa.

– Gaviotan rantaviiva on harvinainen helmi eikä maailmassa ole monia samanlaisia paikkoja, kertoo Gaviota Coast Conservancyn toimitusjohtaja Mike Lunsford

– Osavaltion rannoilla saa ajaa vain hengenpelastaja tai pelastusajoneuvo, Lunsford ohjeistaa.

Ranta-ajelut eivät ole ainoa asia, joka naapureita ärsyttää. Näyttelijäpariskunnan turvatiimi on ajanut rannalla käyskenteleviä naapureita muualle, vaikka ranta on osavaltion omaisuutta.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähteet: radaronline.com

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja