Tähtien hurjat tipit: Tarjoilijalle 50 000 dollaria

Tähdet tienaavat sievoisia summia ja tämä näkyy myös heidän jättämissään tipeissä. Avokätinen julkkis voi jättää ravintolalle tuhansia dollareita.

Jay-Z, Jehny Depp, Jessica Simpson, David Beckham ja Drew Barrymore ovat tienanneet sievoisia summia. Ravintolatyöntekijät paljastavat US-lehdelle, että nämä tähdet eivät ole turhan pihejä.

RäppäriJay-Z juhlisti albuminsa Watch The Thronen julkaisua sampanjalla, joka kustansi huikeat 250 000 dollaria. Tähti jätti myös Miamissa sijaitsevan Scarpetta-ravintolan henkilökunnalle aikamoisen tipin, yhteensä 5000 dollaria.

Salaperäisenä näyttelijänä tunnettuJohny Depp juhlisti iltaa työkavereidensa kanssa Chicagossa. Ilta tuli kalliiksi, sillä lasku oli yhteensä 4,400 dollaria. Tämä ei tähteä haitannut, sillä Depp jätti tippiä lähes yhtä paljon, 4000 dollaria.

LaulajaJessica Simpsonoli avokätinen vieraillessaan New Yorkissa Lavo-ravintolassa. Simpson jätti tipin, joka oli 60 prosenttia illan kokonaissummasta. Lisäksi hän jätti tarjoilijalle viestin "sinä teet tästä maailmasta paremman paikan".

Vuonna 2007 jalkapalloilija David Beckham vieraili Californiassa Culver Cityssä ja maksoi sadan dollarin laskun. Tämän lisäksi tähti jätti tippiä jopa tuhat dollaria!

Näyttelijä Drew Barrymoren entinen tarjoilija Ana Ortiz paljastaa, että Barrymore jätti joka kerta tippiä sata prosenttia.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: US

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja