Tähtien bikinivartalot: Seksi käy kuntoilusta

Tähtien upeiden vartaloiden salaisuus on treeni ja terveellinen ruokavalio. Kaikki eivät kuitenkaan ota kuntoilua yhtä vakavasti.

Osa tähdistä ei salli itselleen edes viiniä nautinnoksi, toiset ottavat vähän rennommin. Julkkiskaunottaret kertovat, mikä on heidän vartaloidensa salaisuus.

Halle Berryn, 45, bikinivartalon salaisuus on terveellinen ruokavalio ja hyvä treeniohjelma. Tähti aloittaa päivänsä hölkkäämällä, vatsalihaksilla ja askelkyykyillä.

– Koska olen diabeetikko, vaihdoin aikoinaan täydellisesti ruokavalioni ja treeniohjelmani. En syö friteerattua ruokaa tai lisättyä sokeria - ainoastaan hedelmäsokeria, jota saan hedelmistä ja kasviksista. En myöskään syö paljon hiilihydraatteja, Berry kertoo.

Hyvältä näyttäminen ei ole Berrylle itsetarkoitus.

– Minulla ei pidä olla parasta takapuolta tai vatsalihaksia, mutta tykkään siitä, että minulla on vahva ja terve olo, Berry sanoo.

Geri Halliwell välttelee tiukkaa dieettiä

Entinen Spice Girls -tähti Geri Halliwel, 39, oli jojo-laihduttaja, kunnes löysi ruokavalion ja liikuntatottumuksen, joka sopii hänelle.

– Syön kakkuja, sipsejä, sokeritonta suklaata ja ranskalaisia, jos haluan. En halua seurata ankaraa ruokavaliota. Olen siro, joten kun syön suhteellisen terveellisesti, pysyn hoikkana, tähti paljastaa.

Halliwel suosii pehmeitä liikuntalajeja.

– Kävelen ja joogaan. Käyn myös juoksemassa tyttäreni Bluebellin kanssa, Halliwel sanoo.

Seksi pitää Kelly Brookin kunnossa

Glamourmalli Kelly Brook on ylpeä kuuluista kurveistaan. Seksikkäällä tähdellä onkin varsin mielenkiintoinen treeniohjelma. Brook pysyy kunnossa lisäämällä seksin määrää. Mallilla on myös personal trainer, joka usuttaa kaunottaren salille ainakin kolmesti viikossa. Myös ulkoliikunta, kuten ratsastaminen, pyöräily, uiminen ja koiran kanssa käveleminen on Brooken mieleen.

– Rakastan kuunnella musiikkia kovaa ja pyörittää hula-hula-vannetta kymmenen minuuttia, Brook on paljastanut.

Tähti on kuuluisa myös makrobioottisesta ruokavaliostaan. Makrobioottinen ruokavalio koostuu pääosin kasviksista, mutta kala ja liha eivät ole pieninä määrinä kiellettyjä.

Rihanna välttelee hiilihydraatteja

Suomessakin vastikään vieraillut poptähti Rihanna luottaa vähähiilihydraattiseen ruokavalioon ja personal traineriinsa Ary Nuneziin. Upea vartalo on rankan työn ja juoksumatolla juoksemisen ansiota.

– Aerobinen liikunta on avainsana. Minulla on personal trainer, joka neuvoo minua, jos edessäni on jokin iso esiintyminen. Harjoittelen joka päivä, mutta tarvitsen ohjaajan, joka motivoi minua, Rihanna kertoo.

Vaikka Rihanna välttelee hiilihydraatteja, myöntää hän rakastavansa hiilihydraattipitoisia ruokia.

– Yritän harjoitella ja syödä terveellisesti, jolloin laihdun ilman että minun täytyy ajatella koko asiaa, Rihanna sanoo.

Miranda Kerr rakastaa pinaattia

Lapsen saaminen on tehnyt Miranda Kerrin entistä tietoisemmaksi terveysasioista.

– Terveellinen ruokavalio ei ole tärkeää vain minulle, vaan myös pojalleni. Kun syön terveellisesti, minulla on enemmän energiaa. Rakastan pinaattia, avokadoa ja parsakaalia, malli kertoo.

Upeavartaloinen kaunotar pitää myös treenaamisesta.

– Joogaan säännöllisesti. Lisäksi minulla on personal trainer, Kerr kertoo.

Gwyneth Paltrow on ankara itselleen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 38, näyttää upelta bikineissä, vaikka hänellä on jo kaksi lasta. Tähti ketoo, että intensiivinen treenaus on hänen vartalonsa salaisuus. Näyttelijä treenaa viisi kertaa viikossa, 45 minuuttia aerobista liikuntaa ja 45 minuuttia lihaskuntoa. Tähden apuna on personal trainer Tracy Anderson, joka on työskennellyt myös Madonnan kanssa. Paltrow noudattaa myös erittäin tiukkaa ruokavaliota ja sortuu harvoin välipaloihin tai viiniin.

– Yritän vältellä grillissä grillisipsejä, ne ovat heikkouteni. Syön aina oikein. Kun haluan laihtua, syön vähemmän pastaa, leipää ja perunoita, tähti kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat