Tähti tatuoi oman käsivartensa: Epäonnistui täysin

Näyttelijä Ryan Goslingin tatuointi epäonnistui pahanpäiväisesti. Tähti yritti tatuoida itse itseensä hirviön, mutta lopulta tekele muistuttikin kaktusta, Female First uutisoi.

Drive-elokuvastat tuttu näyttelijä Ryan Gosling suunnitteli itse oman tatuointinsa ja yritti myös tatuoida kuvan omaan käsivarteensa. Yritys kuitenkin epäonnistui täysin.

– Yhden tatuoinneistani pitäisi olla hirviön käsi, joka pitelee veristä sydäntä, mutta se näyttää aivan kaktukselta, Gosling myöntää.

Goslingilla on monia muitakin tatuointeja kehossaan. Hän on muun muassa koristanut koko vasemman käsivartensa lastenkirja The Giving Threen hahmoilla, sillä kuvat muistuttavat häntä äidistä ja siskosta.

Tatuointiharrastuksensa lisäksi Gosling viettää aikaa omassa ravintolassaan, jonka hän osti puolivahingossa.

– En oikeastaan halunnut ikinä omistaa sitä, mutta eräs ilta parhaat ystäväni soittivat ja kertoivat serkkunsa lähtevän kaupungista ja myyvän paikan. Ystäväni halusivat minun ostavan paikan ja aikaa päätöksen tekemiseen oli vain yksi ilta. Joten tuhlasin kaikki rahani paikkaan. Mielestäni se on yksi parhaista ravintoloista Los Angelesissa, rakastan sitä, Gosling sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja