Mainos

Syövän sairastaneella tytöllä sydäntäsärkevä huoli: "En näytä samalta kuin ennen"

Rankan syöpätaistelun läpikäynyt teinityttö on huolissaan tulevaisuudestaan. Toisin kuin voisi luulla, hän ei pelkää syövän uusiutumista. Eniten hän pelkää sitä, ettei tule koskaan löytämän rakkautta. 

Urhealle teinitytölle Tash Anastasioulle diagnosoitiin Hodgkinin tauti 17-vuotiaana. Huhtikuussa 2015 tyttö löysi kyhmyn solisluustaan, joka diagnosoitiin nopeasti imusolmukesyöväksi.

Löydös vei tytön rankkoihin kemoterapiahoitoja, mutta henkisesti rankin paikka tytölle oli painonnousu. Lääkkeiden ja pyörätuoliin joutumisen seurauksena tytön paino nousi kuudessa kuukaudessa 50 kiloa.

Itseluottamus katosi hiustenlähdön ja painonnousun myötä 

Hyväntekeväisyyskanavalle lataamassaan videossa tyttö kertoo ongelmista, joita hän on joutunut kohtaamaan liikkuessaan julkisilla paikoilla. Muun muassa hiustenlähtö ja kehon muutokset ovat aiheuttaneet hämmennystä ystävien ja luokkatovereiden keskuudessa. 

– En näytä samalta kuin ennen, ja se on vaikuttanut itseluottamukseeni. Painoni nousi paljon lyhyessä ajassa, mikä tarkoittaa sitä, että minulla on venymisarpia, Anastasioulle kertoo.

Ulkonäölliset muutokset ja itseluottamuksen puute ovat saaneet nuoren naisen pohtimaan vakavasti sitä, miten tauti tulee vaikuttamaan tulevaisuuteen. Hän kertoo, ettei ole koskaan seurustellut kenenkään kanssa, eikä tiedä tuleeko niin käymään enää koskaan. 

– Miksi kukaan olisi kiinnostunut minusta? Miksi kukaan haluaisi olla jonkun kanssa, jolle on tapahtunut jotain näin epämiellyttävää? tyttö pohtii videolla. 

Anastasiou kertoo jakaneensa tunteensa avoimesta auttaakseen muita sairastuneita nuoria. Hän haluaa heidän ymmärtävän, etteivät he ole tunteidensa kanssa yksin. Tytön video on julkaistu syöpään sairastuneita teinejä tukevan säätiön nettisivustolla. 

Lähde: Mirror 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.