"Synnyin alastomana ja vahvana"

Scandinavian Hunks -tanssiyhtyeen tähti Petri Ahonen kertoi tähtikarttansa tulkinnan olleen mieluisa yllätys, vaikka kartta paljastikin salaisuuksia myös miehen intiimielämästä.

"Onneksi teillä on Hunks", nauroi Helmen astrologi Merja Hirvisaari Maunon kartan äärellä. "Muuten olisin jo huolissani, että minne sinä kaiken tämän erotiikan pääsisit purkamaan".

Kartta kertoi, että Kauriin merkeissä syntyneen Maunon ominaisuuksiin kuuluvat Kauriille ominaiset kunnianhimo ja ajoittainen riittämättömyyden tunne, mutta vielä paljon merkittävämmässä asemassa on miehen kartan mystisen kahdeksannen huoneen vahva lataus. Kuoleman huoneeksi kutsuttuun kahdeksanteen huoneeseen on Maunon kartalla suorastaan ahtautunut astrologisia elementtejä, kun siellä ovat Maunon viettejä villitsemässä Skorpionin merkissä niin Jupiter, Mars kuin Venuskin, ja ne saavat vielä lisäpotkua samaan rykelmään osuneella Neptunukselta.

Parisuhteessa täydellisyyttä etsivä mies kertoi kuitenkin löytäneensä kaipauksensa tyydyttävän kumppanin, suhde vaimoon on kestänyt jo yli 12 vuotta.

Kuuntele haastattelu täältä

Lue myös:

    Uusimmat