Mainos

Syksyn arkea helpottavat uutuudet

Kodin hankalat säilytys- ja siivousratkaisut tuottavat helposti harmaita hiuksia. Tuotevalmistajat kehittelevät jatkuvasti uusia helpottajia arkeen, tutustu täältä tämän syksyn helmiin.

Kodin pikkuesineiden jatkuva etsiminen, tiskikoneen toimimaton muotoilu ja vaikeasti puhdistettavat paikat vaikeuttavat kodin puhtaanapitoa ja huoltoa. Vaikean kautta tehdyt asiat huomaa vasta, kun tarjolla on parempi vaihtoehto.

SINI-tuotteet ovat käteviä siivousapureita, kuten SINI-laudepesuri osoittaa (kuvassa yllä). Tämän vuoden uutuuksia ovat muun muassa erilliset harjat kestopuulle, pihakivetykselle ja valokatteille. Myös sammaleen poistoon on kehitetty oma tuotteensa.

Miele lanseeraa Generation 5000 -astianpesukoneen

Miele juhlii tänä vuonna 111-vuotista taipalettaan ja tuo sen myötä markkinoille Miele G 5000 -astianpesukoneen. Ennestäänkin hyvää muotoilua on parannettu, sillä nyt kotien ongelma-astiat, kuten viinilaseille ja suurille kulhoille on omat paikkansa. Lisäksi irto-osat on jätetty minimiin ja korvattu erilaisilla liikkuvilla osilla, esimerkiksi maljakoiden pesuun tarkoitetun ulokkeen saa vedettyä esille tarvittaessa.

Viinilaseille löytyy koneesta omat paikat ja tarvittaessa niitä pystyy pesemään 24-26 kappaletta kerrallaan. Lautaset mahtuvat pesutasolle kolmeen riviin, joten niitä saa kerralla puhtaaksi enemmän kuin aiemmin. Lisäksi Miele lanseeraa 3D-astiatelineen, johon saa hyvin mahtumaan myös suuremmat kauhat ja vispilät. Kaupoista uutta mallia löytyy syyskuun lopussa.

Kokkaa muumeilla

Fiskars ja Hackman muistuttavat, että arjen on oltava myös hauskaa. Syksyn tuoteuutuuksia ovat muun muassa Muumi-sarjaa jatkavat suloiset Muumi-keittoastiat ja -sakset.

Muumi-keittoastioiden runkomateriaali on pinnoitettua alumiinia, jolloin myös niiden kyljet kypsentävät ruokaa. Kahvat eivät kuumene lainkaan, joten et polta sormiasi nostaessasi niitä pois liedeltä. Kattilan kyljessä on omenia poimiva Pikku Myy ja kasaria koristaa piknikistä nauttiva Niiskuneiti.

Muumeihin luottaa myös Fiskars, sillä se tuo syksyksi valikoiman erilaisia Muumi-saksia, jotka sopivat niin pieneen kuin suurempaankin käteen. Lapsille suunnatun mallin kärjet on tuttuun tapaan pyöristetty, jolloin ne ovat turvallisemmat käyttää.

Kuvat: Fiskars/ Hackman/ SINI/ Miele

Hannele Järvelä/ MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.