Sveitsin seksityöläisten uudet ohjeistukset korona-aikaan: Näitä asentoja suositaan jatkossa

Sveitsin seksityöläiset haluavat jo töihin. Koronan vastaisessa taistelussa käyttöön otetaan kaksi tiettyä seksiasentoa.

Sveitsin yritteliäät seksityöläiset ovat kehitelleet luovia tapoja palvella asiakkaitaan jatkossa koronavirusta levittämättä, kertoo New York Post.

Seksityöläisten etuja ajava järjestö suosittelee kanssakäymiseen asiakkaiden kanssa takaapäin- ja lehmityttö väärinpäin -asentoja pisaratartuntojen estämiseksi. Vaikka kyseisissä asennoissa kyetäänkin välttämään kasvokkain olemista, mitään todisteita siitä, että ne ehkäisisvät tartunnan riskiä, ei ole.

Muita järjestön ehdottamia ohjeistuksia ovat 15 minuutin tuuletus huoneissa jokaisen seksisession jälkeen, lakanoiden pesu vähintään 60 asteessa ja seksityöläisten kasvomaskin käyttö työskentelyn aikana.

Seksisessioiden kesto rajattaisiin 15 minuuttiin ja bordellin tulee pitää asiakkaiden yhteystiedot hallussaan neljän viikon ajan käynnin jälkeen.

ProKoRe-järjestö kehitteli uudet ohjeistukset, jotta Sveitsin väliaikainen prostituutiokielto saataisiin kumottua kahden kuukauden jälkeen, uutisoi sveitsiläisjulkaisu Watson. Prostituutio on laillista Sveitsissä.

Järjestön sivuille päivitettiinkin pian ilouutiset siitä, että seksityö saa jatkua jälleen 6. kesäkuuta, kun muitakin maan rajoituksia jälleen lievennetään. Sen sijaan fyysistä kontaktia vaativat urheiluharrastukset, kuten judo ja paini, ovat edelleen kiellettyjä, kertoo Bloomberg.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat