Yli 10 000 miehen kanssa maannut seksityöläinen paljastaa työnsä salat – suurin osa asiakkaista varattuja: "Miehet eivät petä, jos..."

Seksityöläisen mukaan seuraa hakevat miehet eivät välttämättä halua ketään perinteisellä tavalla kaunista.

Australialainen Gwyneth Montenegro, 39, työskenteli aiemmin seksityöläisenä. Maksua vastaan seksiä tarjonnut Montenegro väittää harrastaneensa seksiä yli 10 000 miehen kanssa.

Yli vuosikymmenen alalla työskennellyt Montenegro paljastaa uudessa The Secret Taboo - The Ultimate Insider's Guide To Being a Financially Successful Escort -kirjassaan, millaisista asioista miehet ovat valmiita maksamaan.

Naisen mukaan vähän tunnettu salaisuus on se, etteivät miehet etsi kuumimmasta kuuminta seuralaista itselleen, vaan valitsevat mieluummin jonkun, joka ei ole kaunis perinteisellä tavalla – mutta miksi?

– Koska he tuntevat itsensä ujoiksi ja joskus riittämättömiksi, hän selittää The Sun -sivustolla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Montenegron mukaan tärkein asia asiakkaille oli tuntea olonsa tarvituksi ja halutuksi halukkaan naisen toimesta, kertoo The Sun. Lisäksi miehet halusivat tuntea yhteyden, ja oikeasti keskustella sen naisen kanssa, jolle seurasta maksoivat. Naisen mukaan kyse on huomiosta.

– Naisten täytyy saada se näyttämään siltä kuin he haluaisivat häntä todella paljon, ja nauttivat hänestä (vaikka eivät nauttisikaan), Montenegro avaa.

12 vuotta seksialalla työskennelleen Montenegron mukaan miehet eivät tulleet hänen luokseen hakemaan "rajua seksiä", vaan he tulivat hänen luokseen tuntiessaan olonsa uhatuiksi omissa parisuhteissaan. Nainen sanoo, että asiakkaat halusivat tuntea olonsa taas miehisiksi.

Omien sanojensa mukaan Montenegro on pitänyt kirjaa jokaisesta miehestään, joita on kertynyt jo yli 10 000. Jo aiemmin nainen on paljastanut, että 90 prosenttia hänen asiakkaistaan oli naimisissa, mutta nainen ei kanna syyllisyttä. Itse asiassa hän uskoo pelastaneensa heidän liittonsa.

– Se on yksinkertaista – miehet eivät petä, jos he saavat kaiken haluamansa seksin avioliitostaan, nainen totesi Mirrorin mukaan jo vuonna 2014.

– Vaikka miehet menevät naimisiin, he eivät sammuta sitä osaa itsestään, ja jos nainen ei anna pitkään aikaan, miehet eivät voi sammuttaa biologista haluaan harrastaa seksiä, Montenegro järkeili.

Naisen mukaan eräs hänen asiakkaistaan kertoi rakastavansa vaimoaan todella kovasti, mutta ei kestänyt sitä, että sai seksiä vain kolmesti vuodessa.

– Miehet eivät petä siksi, että pystyvät siihen. He pettävät tyydyttääkseen biologisen halunsa – tämä ei ole Pretty Woman – miehet eivät jätä vaimoaan seuralaisen vuoksi, hän täräytti.

Lähteet: Mirror, The Sun

***

3:25

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja