Suvi Hartlin lopetti Aito Iskelmä -kanavalla – aisapari Kimmo Vehviläinen järjesti koskettavan yllätyksen viimeisenä työpäivänä

Suvi Hartlin ilmoitti yllättäen torstaina, että työt radiokanava Aito Iskelmän aamussa loppuivat jo tällä viikolla.

Myös Lotto-juontajana tunnettu Suvi Hartlin paljasti yllättäen torstaina Instagram-tilillään, että työrintamalla on tiedossa uusia tuulia. Hartlin paljasti, että työt radiokanava Aito Iskelmän aamussa loppuvat. Viimeinen lähetys Kimmo Vehviläisen kanssa kuultiin tänään perjantaina.

– Päätös oli valtavan vaikea, tuntuu kuin lähtisin pois kotoa, Hartlin kuvaili torstaina tuntemuksiaan ja sanoi jäävänsä aisaparinsa Vehviläisen lisäksi ikävöimään muita kanavan juontajia Hanna Kinnusta, Milla Mattilaa, Hanna Pakarista ja Mikko Harjunpäätä.

– Teitä tulee pohjaton ikävä. Tiedän kyllä, että vaikka arki muuttuu, niin ystävyys jatkuu. Rakastan teitä kaikkia ja toivon teille sydämeni pohjasta pelkkää hyvää. 

Hartlin julkaisi vielä perjantaiaamuna toisen päivityksen, jossa hän tunnelmoi viimeistä aamuaan juontajaparinsa Kimmo Vehviläisen seurassa. 

Kuvista käy ilmi, että työkaverit olivat järjestäneet hänelle komean kukkaseppeleen viimeisen työpäivän kunniaksi. Myös studio oli täynnä kukkia. Video paljastaa, että tämä veti Hartlinin mielen herkäksi ja hän puhkesi kyyneliin.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Valtavan koskettava aamu, ei tästä itkusta meinaa tulla loppua. Onneks saatiin muutama hymykuvakin. Oot Kimmo valtavan rakas, hän vielä kiitteli työkaveriaan.

Hartlin kertoi torstaina julkaisemassaan päivityksessä, että ehti työskennellä Sanomatalossa Nelosen radioissa yhdeksän vuotta. Uusista tuulistaan hän ei sen sijaan kertonut vielä tarkemmin.

– Tulevaisuuden kuvioista sitten myöhemmin lisää, nyt ensin nautitaan kesälomasta.

Lottojuontajanakin tunnettu Hartlin muistetaan myös vuoden 2003 Miss Suomi -kilpailun toisena perintöprinsessana. Hartlin sijoittui kolmossijalle myös Miss International Beauty -kilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja