Suunnon Spartanit saavat sykealuepäivityksen – Spartan Trainer Wrist HR myyntiin kahdessa uudessa värissä

Suomalainen Suunto tuo myyntiin kaksi uutta värivaihtoehtoa Spartan Trainer Wrist HR -urheilukellostaan. Lisäksi Spartanit saavat ohjelmistopäivityksen, joka lisää mukaan sykealueiden seurannan.

Kaikkiin Suunto Spartan -kelloihin tuleva ohjelmistopäivitys tuo tietoa harjoittelutehosta yhdellä vilkaisulla. Harjoittelun aikana on jatkossa reaaliajassa nähtävissä, kuinka pitkään on harjoitellut kullakin sykealueella ja kuinka monen sydämenlyönnin päässä on seuraavalta sykealueelta. Harjoituksen jälkeen yhteenvedossa on nähtävissä erittely kullakin alueella kulutetusta ajasta.

Päivitys lisää kelloon viisi sykealuetta sekä uudet enimmäissyke- ja leposykeasetukset. Oletusalueiden lisäksi voit määrittää erityisiä alueita juoksua ja pyöräilyä varten. Ohjelmistopäivitys julkaistaan vaiheittain 18. tammikuuta alkaen ja jaetaan koko kaikille laitteille maanantaihin 22. tammikuuta mennessä.

Spartan Trainer Wrist HR:n uudet Amber- ja Sandstone-värit myyntiin Uudet Spartan Trainer Wrist HR Amber- ja Sandstone-mallit tulevat myyntiin 1. helmikuuta, ja niiden suositushinta on 329 euroa. Elokuussa ensiesitelty Spartan Trainer Wrist HR on ohut ja keveä GPS-paikannuksella varustettu multisportkello. Se sisältää harjoitteluominaisuudet, päivittäisen aktiivisuuden seurannan, unen seurannan sekä rannesykemittauksen, jonka on kehittänyt Valencell.

Rannesykemittauksen lisäksi Spartan Traineriin voi yhdistää yhteensopivan rintakehälle asetettavan sykeanturin, kuten lisävarusteena saatavan Suunto Smart Sensorin.

Spartan Trainer on vesitiivis 50 metrin syvyyteen ja tarjoaa 10 tunnin akunkeston. Arkikellona ja aktiivisuusrannekkeena Spartan Trainerin akku kestää jopa 14 päivää.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja