Susanne tahtoo olla lihavin ihminen maailmassa: "Tavoitteeni on lihoa 45 kiloa vuodessa"

9:18

Susanne syö päivittäin kymmeniä tuhansia kaloreita, jotta tulisi maailman lihavimmaksi ihmiseksi. Naisen mukaan valtava kilomäärä saa hänet tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja seksikkääksi.

Yllä olevalla videolla Monica Riley -niminen nainen puolestaan kertoo omista lihavuustavoitteistaan.

Tällä hetkellä 340-kiloisella Susanne Emanilla on epätavallinen tavoite.

– Tavoitteeni on lihoa 45 kiloa vuodessa. Viime vuonna sain painoa kerätyksi vain noin reilut 20 kiloa, kertoo Susanne Uniladin videolla.

Painon nousu vain toistakymmentä kiloa oli naiselle hienoinen pettymys. Hän uskoo sen olevan realistinen lihomistavoite, mutta ajatus ei estä häntä yrittämästä kerätä enempää painoa. Susannen tarkoitus kun on tulla maailman lihavimmaksi naiseksi.

Viime vuonna maailman lihavimmaksi tituleerattu 500-kiloinen Eman Abdul Atti kuoli vain 37-vuotiaana. Susanne painaa tällä hetkellä 340 kiloa ja on itsekin 37-vuotias.

Kymmeniä tuhansia kaloreita päivässä


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Tavallisesti Susan syö aamiaiseksi tusinan kananmunia ja paketillisen pekonia. Tänään teemme omelettityylisen aamiaisen, jonka sisään laitan juustoa, pippuria ja sipulia, kertoo Susannen kokkina työskentelevä poikaystävä, Parker Clark.

Huffington Postin taannoisessa haastattelussa Susanne kertoi Parkerin ja hänen muodostavan täydellisen parin.

– Minä rakastan syödä ja Parker rakastaa laittaa ruokaa.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Ruokaa laittavan ja sen Susannen syötäväksi kiikuttavan poikaystävän ansiosta Susanne pystyy syömään päivän aikana valtavan määrän kaloreita.

– Syön päivän aikana 20 000–50 000 kaloria. Tuon 50 000 kaloria sain syötyä oltuani erittäin nälkäinen. Lisäksi ruoka oli todella maukasta, kertoo Susanne nauraen.

Haastava kokopäivätyö

Terveeksi ja onnelliseksi itseään kuvaileva Susanne ei pysty kävelemään pitkiä matkoja, minkä vuoksi hän turvautuu usein pyörätuoliin. Hän aikoo kuitenkin jatkaa maailman lihavimman ihmisen tittelin jahtaamista.

– Tämä on kokopäivätyötä, sanoi Susanne brittiläisen Metro-lehden haastattelussa.

Miksi sitten uhrata aikansa ja terveytensä?

– Mitä isompi olen, sitä paremmalta minusta tuntuu. Oloni on itsevarmempi ja seksikkäämpi. Miksen testaisi, kuinka lihavaksi voin tulla ja olla silti terve?


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.