Mainos

Susannan suunnitelma: Harjutie

Harjutien asunnossa suurin muutos tapahtuu, kun tavarat ja lehdet siivotaan pois. Alakerrassa heti sisääntuloa vastapäätä on takkahuone. Takkahuoneesta tehdään viihtyisä vilvoittelu ja rentoutumistila, mutta myös vanhempien makuuhuone. Takkahuoneen puinen sohva siirretään yläkertaan ja vastaavasti yläkerrasta siirtyy parivuode takkahuoneeseen. Parivuoteesta syntyy lekottelupaikka tyynyjen ja päiväpeitteen avulla.

Tilaan ostetaan Ikeasta 2 keinuvaa nojatuolia mustan värisillä istuin tyynyillä. Seinälle nojatuolien yläpuolelle vuokrataan Rikhardinkadun taidelainaamosta suurikokoinen kissamaalaus.

Alakerrassa sijaitseva isomman pojan huone siistitään ja vuode siirretään pois oviaukon luota vastapäiselle seinälle. Näin näkymä ovelta rauhoitetaan ja siihen ostetaan iso viherkasvi. Yläkerrassa kangaspäällysteiset sohvat viedään varastoon ja pitkälle seinälle siirretään 190 cm pitkä puusohva keittiön ikkunan edestä. Näkymä ikkunoihin avataan, jotta olohuoneeseen saadaan raikas valoisa ja tilava tunnelma. Ruokapöydän ympärille kerätään puiset istuintuolit, jotka tällä hetkellä ovat ripoteltuna ympäri asuntoa. Kattovalaisimiksi valitsin samanlaiset kattoplafondit kohdevaloilla. Yksinkertaiset ja tehokkaat valaisimet, jotka eivät varasta huomiota itse asunnolta, mutta luovat tehokkaan kohdevalon halutuille yksityiskohdille.

Yksityiskohtina yläkerrassa ovat mm Rikhardinkadun taidelainaamosta vuokratut taulut Riikka Wesamaan öljytyö olohuoneen sohvan yläpuolella sekä "Kukkiva kliivia" öljyvärityö niin sanotussa vieras/työhuoneessa. Patiolle ostetaan yksinkertaisen tyylikkäät lepotuoli-divaanit Iskusta.

(Pientä pintaremonttia 27.11.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.