Susanna Sievinen löysi kesyttäjänsä: Nyt on puumailut ohi!

Uimari Jani Sievisen ex-vaimo Susanna Sievinen myöntää rauhoittuneensa seurustelusuhteeseen.

Susanna Sievinen kertoi vielä vuoden 2010 loppupuolella MTV3.fin Viihdeuutisille nauttivansa sinkkuelämästä, koska silloin ei tarvitse selitellä mitään kenellekään. Nyt Susanna on kuitenkin yllättäen löytänyt vierelleen miehen, jonka kanssa on hyvä olla.

– Nyt mut on kyllä kesytetty, täytyy myöntää, että hymyilyttää. Ollaan oltu monta kuukautta yhdessä. Tästä tuli sellainen perinteinen "rakkautta ensisilmäyksellä" -tarina, mihin en ole ikinä uskonut, mutta totta se on! Susanna kertoo.

Susanna ei suostu paljastamaan, millainen naisen kumppani on. Voimakkaasti ihastuneelta vaikuttava nainen hykertelee kuitenkin tyytyväisenä.

– En ole löytänyt hänestä vielä mitään ikävää, vaikka olen kriittinen neitsyt! Se kellä onni on, se onnen kätkeköön, nainen toteaa salaperäisenä.

Aiemmin Susanna, 38, yhdistettiin muun muassa juuri MM-kultaa Leijonajoukkueessa voittaneeseen jääkiekkoilija Anssi Salmelaan, 26. Nyt Susanna kuitenkin vakuuttaa, että ne sutinat ovat ollutta ja mennyttä, uusi kumppani on naisen kanssa samaa ikäluokkaa.

– En ole enää ollut yhteyksissä Anssin kanssa, sanotaanko että Sussun puumailut on nyt ohi, Sievinen nauraa.

Susannan pitää kiireisenä Miss Supranational Finland -kilpailun järjestelyt. Kilpailun finaali on perjantaina 27.toukokuuta Helsingissä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat