Tältä näyttää Jani Sievisen 16 vuotta täyttänyt Felicia-tytär

Näin paljastunut hahmo naamioitui matkalla kuvauksiin 4:18
Näin Jani Sievisen täydellinen Masked Singer -jymäytys onnistui – kuljetettiin kuvauksiin järeästi naamioituna. Katso video!

Ex-uimari Jani Sievisen tytär Felicia täytti 16 vuotta. 

Ex-uimari Jani Sievinen, 50, jakoi Instagramissa 8. huhtikuuta kuvan 16-vuotissyntymäpäiviään viettävän Felicia-tyttärensä kanssa. 

– Sweet 16. Onnea Felicia, Sievinen kirjoitti hänen ja tyttärensä yhteiskuvaan. 

Kuva on palmumaisemasta päätellen otettu ulkomailla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Felicia on Sievisen liitosta Mari Samuelsenin kanssa. Ex-parilla on myös tyttäret Milla, 14, ja Alma, 10. Myös Samuelsen on onnitellut Feliciaa Instagramissa ja jakanut tyttärestään ihastuttavia kuvia. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

16 vuotta uskomatonta rakkautta, naurua ja kiltteyttä. Meidän hienoin Felicia, tänään on sinun päiväsi. Olemme niin ylpeitä sinusta, auringonsäteemme, Samuelsen kirjoitti. 

Lisäksi Sievisellä on toisen ex-vaimonsa Susanna Ingerttilän kanssa kaksi poikaa: vuonna 1997 syntynyt Aleksanteri ja vuonna 2001 syntynyt Aaron

Nykyisin Sievinen on naimisissa Maria Nyqvistin kanssa. He avioituivat vuonna 2020. 

Pariskunta kertoi huhtikuussa 2023 Vappu ja Marja Live -ohjelmassa tavanneensa toisensa ensimmäisen kerran kotibileissä.

– Maria ilmesty paikalle ja pistin merkille, että tuossa on ihan vetävän näköinen nainen. Hommasin tuolin viereen, ja sanoin, että istuppa tähän. Siitä lähti keskustelu, Sievinen avasi.

– Olin juuri saanut maisteriopinnot päätökseen ja aloin kertomaan hänelle teologiasta, Nyqvist lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat