Susanna Sievinen lehdessä: Rankka vuosi muutti elämänarvoja

Uimari Jani Sievisen ex-vaimo Susanna Sievinen on elänyt haasteellisen vuoden. Nainen avautuu rankasta vuodestaan uudessa Hymy-lehdessä.

Susanna Sievisen elämä heitti häränpyllyä kolme vuotta sitten, kun pitkä liitto Jani Sievisen kanssa päättyi. Rankan eron jälkeen alkoivat mystiset terveysongelmat, jotka muuttivat naisen elämänarvot kokonaan.

Kahden lapsen äiti avautuu rankasta viime vuodestaan Hymyn haastattelussa. Susannan vuoteen ovat sisältyneet niin syöpäepäillyt kuin vakava kolari.

– Jouduin rintasyöpäseulontaan. Sieltä sitten löytyi asioita, joita piti tutkia lisää. Onneksi ne osoittuivat lopulta vain harmittomiksi kystiksi. Vakavampi juttu on ihoreaktio, jota epäiltiin jopa ihosyöpä melanoomaksi. Se alkoi selästä ja oli todella, todella hurjan näköinen .- kuin olisin polttanut itseni. Sitten se levisi rintaan ja vatsaan, Susanna kertoo lehdessä.

Ihomuutokset pelästyttivät Susannan pahasti, koska suvussa on esiintynyt melanoomaa. Syytä ihoreaktioon ei kuitenkaan löydetty.

– Kai masennus ja huonosti voiminen puskee lopulta ulos fyysisinä oireina, ja se voi tapahtua viiveelläkin, Susanna pohtii.

Elämä koetteli Susannaa kovin käsin vielä keväällä, kun hän ajoi vakavan kolarin Turunväylällä. Uusi auto joutui liirtoon liukkaalla tiellä ja matka päättyi pyörimisen jälkeen keskikaiteeseen.

– Niskani niksahtivat niin, että jouduin sairauslomalle, eivätkä paikat ole vieläkään täysin kuntoutuneet.

Rankat kokemukset ovat muuttaneet Susannan suhtautumista elämään.

– Kohdatessaan tällaisia asioita, ja vieläpä monia lyhyessä ajassa, ymmärtää, mikä elämässä on todellisuudessa tärkeää. Pahinta on epätietoisuus. Kun odottaa koetuloksia viikkotolkulla, ehtii miettiä kaikenlaisia mahdollisuuksia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat