Susanna Sievinen lanseeraa uuden mallikisan

Susanna Sievisen yritys on hankkinut lisenssin uuteen, kansainväliseen Miss Supranational -kauneuskisaan.

Tarkoituksena on etsiä Suomesta edustaja, joka lähetetään kansainväliseen Miss Supranational -kisaan. Susanna kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, ettei haussa ole perinteinen missityyppinen naapurintyttö, vaan kyseessä on enemmänkin mallikisa.

– Pariisin ja Milanon päässä ollaan nyt innostuneita vähän missimäisistä tytöistä, jotka ovat kuitenkin ammattilaisia ja pystyvät hoitamaan isoja muotinäytöksiä. Ehdoton vähimmäispituus on 173 senttiä, mielellään yli 175, Susanna kuvailee.

Kisaan osallistujien tekemiä kauneusleikkauksia ei ole rajoitettu, mutta yliampuvilla ja huonosti tehdyillä operaatioilla karsiutuu pois joukosta.

– Kiertue käy kesän aikana Suomen suurimmissa kaupungeissa etsimässä tyttöjä kisaan. Koulutan finalistit itse, sekä myös voittajan, joka lähtee kansainvälisiin kisoihin Puolaan elokuun lopussa.

Projekti on teettänyt Susannalla paljon työtä ja hän tarvitsisikin kipeästi lisävoimia.

– Jos löytyy ärhäkkä myyjä, joka pystyisi kauppaamaan tapahtumaa eri kaupunkien yrityksille, minuun voi ottaa yhteyttä, Susanna vinkkaa.

Entisellä Miss Suomi -finalistilla on suunnitelmia myös miesmalli-kisan suhteen. Hän aikoo lanseerata vuonna 2011 Suomeen myös Mister World -miesmallikisan.

– Minulla oli mahdollisuus samanlaiseen työhön muutama vuosi sitten Kreikassa, mutta koska siinä kävi miten kävi, enkä pystynyt olemaan erossa lapsistani, tehdään tätä nyt sitten täällä Skandinaviassa, nainen perustelee.

(MTV3–ANULIINA TULLA, HANNE KAUTTO)

Lue myös:

    Uusimmat