Supertähtien meikkitaiteilija: Näillä kikoilla luodaan täydellinen meikki!

Hollywoodin upeimpien kaunotarten parhaita piirteitä taidokkaasti korostavat maailmankuulut meikkitaiteilijat harvoin kertovat vinkkejään upeaan meikkiin. Muun muassa Jennifer Lopezin upean lookin takana seisova meikkitaiteilija Scott Barnes tekee tässä poikkeuksen.

Hämmästyttävän kuulaana hehkuva iho, täyteläiset huulet ja näyttävät kulmakarvat – Hollywood-tähdet säkenöivät upeina punaisella matolla, mutta miten se on mahdollista kerta toisensa jälkeen? Maailmantähtien uskomattoman upeita meikkejä luova meikkitaiteilija Scott Barnes tietää, millä kikoilla tähtien kasvot saadaan hehkumaan.

Miten löytyy täydellinen meikkivoidesävy?

Paras paikka oikean meikkivoidesävyn löytymiseksi ei ole ranne, kuten yleisesti luullaan. Ranteen sijaan kaikkein paras paikka testata meikkivoidetta oikean sävyn löytymiseksi on kaula: juuri leuan alla auringon vaikutukset näkyvät heikoiten. Löytääksesi oikean meikkivoidesävyn kokeile voidetta leukasi alle kaulalle pyöritellen sudille. Tarvittaessa kosmetiikkamyyjä voi olla avuksi voiteen levittämisessä.

Kuinka iholle onnistuu luomaan raikkaan hehkun?

Korostuspuuteri on harvinaisempi meikkituote, jonka käyttöä ei tule väheksyä, sillä juuri korostuspuuterilla luodaan kasvoille kuuluisa punaisilta matoilta tuttu hehku. Jos oma iho on erityisen vaalea, kannattaa valita myös vaalea korostuspuuterisävy. Tummahipiäiselle sopii korostuspuuteri, joka kimmeltää pronssisena. Korostepuuteria kannattaa levittää poskiluiden päälle, paikkaan johon valo osuu kasvoissa eniten, jotta sen vaikutus maksimoituu.

Miten ripset saa taivutettua täydellisiksi viuhkoiksi?

Ripsentaivuttimen tehoa voi lisätä hurjasti yksinkertaisella kikalla: kun taivuttimia lämmittää hellästi käsissä, tehostuu niiden ripsiä taivuttava vaikutus entisestään. Lämmitä taivuttimia kevyesti sormissasi, taivuta noin kymmenen sekunnin ajan ja vapauta taivutin. Toista tämä tarvittaessa ja huomaat, kuinka tehokkaasti taivuttimet toimivat.

Kuinka huulet saa näyttämään täyteläisiltä?

Valitse huultenrajauskynä, jonka sävy on lähellä huultesi sävyä. Ylitä varoen huultesi rajat piirtäessäsi rajauksia, niin huulesi näyttävät entistä täyteläisemmiltä näyttämättä kuitenkaan epäluonnollisilta.

Miten kulmakarvat voi meikata täydellisiksi?

Jos olet tummahiuksinen ja meikkaat kulmiasi, valitse kulmakynä, joka on sävyltään yhtä vaalea kuin vaaleimmat hiuksesi. Vaaleammalla kulmakynäsävyllä on mahdollista piirtää kulmiin syvyyttä ja tuuheutta ilman, että kulmat näyttävät epäluonnollisilta.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja