Hollywood-tähti Demi Moore avoimena päihteiden käytöstä – Ashton Kutcher ei pitänyt alkoholismia isona asiana

Lukuisista elokuvarooleistaan tunnettu näyttelijä Demi Moore vieraili lastensa kanssa Facebook Watch -suoratoistopalvelun keskusteluohjelmassa. Moore puhui avoimesti alkoholiongelmistaan.

Demi Moore, 57, on luonut pitkän uran Hollywoodissa. Muun muassa elokuvista Naarasleijona (1996) ja Charlien Enkelit: Kurvit suoriksi (2003) tuttu näyttelijätähti on kärsinyt elämänsä aikana alkoholismista.

Red Table Talk -ohjelmassa Moore kertoi avoimesti kuinka vaikeaa alkoholismista on päästä eroon. Toisen näyttelijäkuuluisuuden, ex-aviomiehensä Bruce Willisin kanssa saadut lapset Rumer ja Tallulah Willis osallistuivat myös ohjelmaan.

Omien sanojensa mukaan Moore oli ollut raittiina 20 vuotta, kunnes retkahti taas juomaan. Osasyyllisenä retkahtamiselle hän pitää kolmatta aviomiestään näyttelijä Ashton Kutcheria, joka nousi kuuluisuuteen 70`s Show -komediasarjan Michael Kelsona.

Elämäkertakirjassaan Inside Out (2019) Moore toteaa, että Kutcher ei tukenut häntä tarpeeksi, vaan Kutcherin mielestä alkoholin käyttöä pystyy säätämään tarpeen tullen.

– Halusin esittää hänelle sellaista ihmistä, jonka kanssa voi juoda viiniä. Yritin olla jotakin muuta, mitä olin. Lopulta voimani loppuivat, Moore paljasti.

Moore odotti lasta Kutcherin kanssa, mutta raskaus päättyi keskenmenoon vuonna 2003. Raskaaksi tulemien ei keskenmenon jälkeen enää onnistunut, josta Moore syytti itseään. Vaikka Kutcherilla oli vaikutusta juomiseen, niin loppujen lopuksi Moore otti vastuun alkoholismistaan. Moore ja Kutcher erosivat virallisesti vuonna 2013, mutta suhde oli päättynyt jo kaksi vuotta aikaisemmin.


Lähde: Fox News

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja