Superseksikäs Megan Fox paljastaa pintaa: Olen hyvin äidillinen!

Maailman seksikkäimmäksi kehaistu Megan Fox paljastaa tuoreen naistenlehden kansikuvassa hivenen paljasta pintaa samalla kertoen haluavansa olla muutakin kuin vain miesten märkä päiväuni: todellisuudessa hän on hyvin äidillinen.

25-vuotias Megan Fox – yksi aikamme seksisymboleista – poseeraa seksikkäänä tuoreimman yhdysvaltalaisen Cosmopolitan-lehden kannessa. Kuvassa kuuma kaunotar poseeraa ihonvärisessä avonaisessa asussa, mutta itse haastattelussa Fox on paljon avoimempi: Megan Fox paljastaa biologisen kellonsa tikittävän tiuhaan tahtiin.

Näyttelijäkertoo lehden haastattelussa löytäneensä todellisen sielunkumppaninsa aviomiehestään Brian Austin Greenistä: Fox olisikin valmis hankkimaan lapsia hänen kanssaan vaikka tältä samaiselta istumalta!

– Haluan vähintään kaksi, varmaankin kolme lasta. Olen aina ollut äidillinen, Fox kertoo.

Megan Fox tapasi Brianin ollessaan vasta 18-vuotias. Tosirakkaus toi mukanaan turvaa ja perhosia vatsaan kutittelemaan. Nuo perhoset veivät Foxin alttarille kesällä 2010.

– Meillä on ollut omat karikkomme, mutta olemme voittaneet ne. En halua kuulostaa kornilta tai kliseiseltä, mutta uskon todella että meidän kohtalonamme on elää tämä hetki elämästämme yhdessä, Fox kuvailee.

Monet pitävät Megan Foxia villinä viettelijättärenä, mutta brunette kiistää olevansa kiivas naaraskettu:

– Olen kotikissa – en ole villi.

Transformes-tähti ja tulevassa komediassa Friends with kids näyttelevä Fox paljastikin olleensa nuorena hyvin epävarma ulkonäöstään:

– En koskaan ollut kaunis tyttö. (Teininä) olin karski ja epämiellyttävä ja tunsin oloni yksinäiseksi.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat