Superlukupaketti MTV:n erikoisjutuista: Uppoudu tarinoihin ja koskettaviin kohtaloihin

MTV:n sivuilta löytyy rutkasti lukemista pitkien joulunpyhien ajaksi. Toimitus koosti pyhäpäiviä viihdyttämään runsaan lukupaketin aiemmin tänä vuonna julkaistuista pitkistä erikoishaastatteluista. 

Valkoinen kuolema – Simo Häyhän tarina

Joulukuun 21. päivä 1939 Kollaalla. Paksuun lumipukuun sonnustautunut mies makaa hangessa ja tarkkailee luontoa kiväärinsä tähtäimen läpi. Neljänsadan metrin päässä kulkee venäläisten linja. Venäläiset kulkevat varomattomasti alueellaan. Miksi eivät kulkisi, onhan vihollinen sen verran kaukana?

Makwan Amirkhani, taistelijan uskomaton elämä

Vapaaotteluhäkeissä vastustajansa tyrmäävä kurditaustainen Makwan Amirkhani, 27, on noussut kahden kansan kamppailulajisankariksi. Sosiaalisessa mediassa suosittu urheilija ottaa kantaa pakolaiskysymyksiin, jakaa hellyttäviä koiravideoita ja näyttää rehvakkaaseen tyyliinsä keskisormea terroristijärjestö Isisille.

Mies, joka vie leluja Syyrian kauhujen keskelle

Se iskee matkalla Suomeen, lentokoneessa, kun on vihdoin turvassa. Syvä uni, joka nostaa pintaan väsymyksen, pelon ja ahdistuksen. ”Oletko kunnossa”, kysyy vieressä istuva mies ja koskettaa. ”Olet huutanut koko matkan unissasi.”

Ronda Rosey

Vapaaottelu on äärimmäisen rankka kontaktilaji, jossa kaksi taistelijaa laitetaan ottelemaan 70-neliöiseen häkkiin. Häkkiä ympäröi lähes kaksimetriset aidat. Ottelu päättyy tyrmäykseen tai toisen luovutukseen.

Cheek

Sokka irti – hän on täällä taas! Suomen suosituin artisti, rap-tähti Cheek jäi elokuussa 2014 tauolle mahtipontisten Olympiastadionin-keikkojensa saattelemana. Tänään lauantaina 22. elokuuta Cheek, oikealta nimeltään Jare Henrik Tiihonen, palaa keikkalavoille Tampereen Blockfest-tapahtumassa.

Antti Holma

Joonas Nordman

Joonas Nordman on pienestä saakka ollut sanavalmis koomikko, jonka imitaatiot ovat tulleet tutuiksi jo ala-asteen opettajille. Putouksen myötä itsensä suhteen kriittinen mies on saanut vihdoin tunnustusta myös näyttelijänä.

Miehet, jotka maailma unohti

Heidät pelastettiin sankarillisesti. Heille luvattiin hyvää elämää. He luulivat tulevansa rikkaiksi ja kuuluisiksi. Toisin kävi.

Sonja kertoo: Tältä kauhuhuumeen käyttö oikeasti tuntuu

” Ai että ollaan kyllä huumehörhöjen kanssa naurettu railakkaasti tälle jutulle.”

Jättipaketti Putouksen synnystä: Yksi nimiehdotuksista oli Saksa-show

Kuusi kautta hulvatonta sketsiviihdettä, 48 jaksoa, 72 tuntia live-show’ta, satoja sinisiä kauluspaitoja ja 46 ikimuistoista sketsihahmoa. Niistä on tehty suomalaisten rakastama viihdeohjelma Putous.

Miio Parkkosen uskomaton selviytymistarina

Heinäkuussa neljä vuotta sitten Miio Parkkonen, 38, oli ensihoitajien mukaan "kauhakamaa". Vammoja oli kaikkialla – takana 12 metrin putoaminen suoraan selälleen, suoraan asfalttiin.

Ystävien kesken: Näin Putinin lentoyhtiö junailtiin suomalaismiehelle

Tämä tarina kertoo, kuinka kansainvälinen politiikka iski suomalaiseen lentoyhtiöön. Omistuksia junailtiin pienessä piirissä. Lopulta saatiin aikaiseksi mehevä riita ja tulehtuneita ihmissuhteita. Kuka vedätti ja ketä?

Lue myös:

    Uusimmat