Suosikkimuusikot sinkkujen himotuinta matkaseuraa – yllätysnimi naisten mieleen!

Hotels.com ja Match.com selvittivät Pohjoismaat kattavassa kyselyssä sinkkujen mieltymyksiä. Kysyttäessä mieluisinta julkkisseuraa hotellihuoneeseen oli musiikillinen lahjakkuus ja karisma valttia.

Julkkikset ovat tiettävästi usein hyvin haluttua treffiseuraa. Suomalaissinkut valitsivat maamme halutuimmat julkkikset, joiden kanssa he haluaisivat jakaa hotellihuoneen.

Noin 19 % sinkkumiehistä valitsi Jenni Vartiaisen seurakseen hotellihuoneeseensa. Aivan kintereiltä löytyi Kiira Korpi noin 16 % äänisaldolla ja kolmantena Sara Chafak noin 14 %:lla äänistä. Mitalikolmikon ulkopuolelle jäi Anna Abreu 13 % äänisaldollaan.

Suomalaisiin sinkkunaisiin puree selvästikin kypsempi julkkismies. Pauli Hanhiniemi nappasi halutuimman seuralaisen pystin ja noin 19 % äänistä. Naisten toiseksi halutuin Jari Sillanpää sai noin 11 % äänistä. Hotellihuoneeseen seuraksi kelpaa suomalaisille sinkkunaisille mainiosti myös Cheek, joka sai 9 % äänistä.

Hotels.comin ja deittisivusto Match.comin yhteinen kysely toteutettiin kesäkuussa 2014. Vastauksia saatiin Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta yhteensä 5 499. Suomalaisia sinkkuja vastanneista oli 890, joista miehiä oli 59,6 prosenttia ja naisia 40,4 prosenttia.

Lähde Hotels.com

Lue myös:

    Uusimmat